keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Viikko 39 ja 40

Syyskuun viimonen viikko alkoi vapaalla, joka sitten olikin viikon ainoa arkivapaa. (Melko harvoin on näin, joten neljä päivää putkeen töissä tuntuu paljolta :D ) Käytiin omassa mummolassani, sopivasti sattuikin että heillä oli porkkanannosto juuri edessä joten päästiin mukaan puuhaan - etenkin Aatu tykkäsi puuhasta kunnes kyllästyi ja tyytyi syömään omenoita. Illalla kävin vielä jumpalla lasten ollessa sen aikaan mummon ja papan kanssa.

Keskiviikkona käytiin veljeni synttäreillä ja torstaina mulla oli iltavuoro, joten juuri muuta ei sitten viikolla tehtykään. Ville edelleen kauempana töissä joten alkuviikosta sitä ei juuri nää..


Perjantaina meillä oli töissä tykypäivä, käytiin mm tanssimassa ja leikkimässä pallosotaa. Niin kivaa, haluan leikkiä sitä kotonakin jahka lapset tuosta vähän kasvaa :D  Illalla vielä ulkona syömässä (taas :o) ja sen jälkeen muutamalla baarissa (TAAS :O ) Kotona kuitenkin hyvissä ajoin ennen puoltayötä - koskakohan sitä jaksaisi olla pidempään, sitten kun lapset on jo isoja :D ? Lapset oli yökyläilemässä tahoillansa, Aatu halusi mennä yksin mummolle joten Emmi pääsi mummille.

Lauantaina oli siis kerrankin mahdollisuus nukkua pitkään, ja nukuinkin jopa yhdeksään (ennen muinoin tämä oli vielä aamuvarhainen ;) ), ja lorvailin sen jälkeen netissä useamman tunnin tekemättä oikein mitään. Emmi oli mummilla nukkunu yön ilman tuttia ettei mitään, ja yritettiin sitä kotonakin mutta eihän siitä mitään tullut, ei sydän kestänyt sitä itkua. Kokeillaan taas parin kuukauden päästä josko olisi valmis tutista luopumaan. Aatun kanssa tämä sujui aikanaan niin kivuttomasti, että josko Emminkin kanssa sitten kun aika on oikea :)


Sunnuntainakin olisi tehnyt mieli lähinnä laiskotella, mutta aamupäivän metsäretkeltä saadun energian turvin jaksoin illalla edes vähän siivoilla paikkoja ja pestä pyykkiä, sen kaiken muun ohella..

Viime viikko ei edeltäjästään juuri poikennut. Maanantai jatkui vielä vapaalla joten illalla jumppa. Tiistai ja keskiviikko aamuja, joten jahka kotiin tullaan neljän maissa niin se on ruoanlaittoa ja olemista vaan loppupäivä, ajoissa nukkumaan.


Torstaina olikin taas jo vapaa, joten treffattiin ystäviä aamupäivällä. Ja illalla vartavasten kiiruhdin vielä kauppaan ja hakemaan automaatista Livboxia, joka olikin sitten niin jäätävä pettymys ettei ikinä. Enkä ollut ainoa, joten pahoitteluahan tulikin sitten perästäpäin - en vain oikein tiedä riittääkö se.

Taas sai nauttia muutamasta "ykkösvapaasta" kun perjantai ja lauantai töissä, sunnuntai vapaalla. Toisaalta kiva kun ei tule hirveän pitkiä työ-/päiväkotiputkia, mutta toisaalta yksi vapaa on vähän mälsä. Mikähän olisi se hyvä kombo, aina löytyy jotain vikaa ;D


 Syksy on edennyt jo pitkälle mutta vielä on piha kesän jäliltä - lauantaina aloittelin haravointia mutta vielä on paaaljon lehtiä jäljellä. Ja porkkanat maassa. Ja ne kasvamatta jääneet lantut. Ja ehkä jotain lelujakin pitäisi siirtää varastoon talvea pakoon.

Sunnuntaina juhlittiin erään neidin kolmevuotissynttäreitä. Olin kovasti suunnitellut meneväni illalla vielä jumpalle, mutta kun tultiin juhlista kotiin ja köllähdin sohvalle parin tunnin torkuille niin se oli sitten siinä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti