sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Syksyn (ja talven) kengät

Päätin kesällä että ostan ensimmäisestä tilistä itselleni ne pitkävartiset nahkasaapikkaat. Päädyin tilaamaan juurikin ne Vagabondin Aminat joihin sattumalla netissä törmäsin ja ihastuin, koska kaupoissa ei enää ollut kokoa jäljellä. Olin niin innoissani kun kengät tulivat pakettiautomaattiin ihan muutamassa päivässä, malttamattomana kotona paketti auki ja kenkiä sovittamaan.
Ja sitten.
Ei mitään.
Ei innostunutta ihastusta - tässä ne nyt on. Pikemminkin että aijaa. Ensimmäinen ajatus, ennenkuin peiliin menin katsomaan, oli että jalka näyttää kahta numeroa isommalta :D Ei tuntunut omilta. Vaikka oli ihan sopivat ja hyvät jalassa. Joten vaikka kengät olikin ihan kivat, totesin ettei se riitä. Olin ajatellut kenkiä ihan arkikäyttöön, mutta tiesin että sellaiseen ne ei ainakaan päätyisi. Ja muuta kuin arkikäyttöä on niin vähän, ettei sitä varten tarvita uusia kenkiä.
Joten posti sai viedä kengät takaisin sinne mistä tulikin. Vähän harmitti - olinhan odottanut tätä hetkeä jo tovin.

Mutta onneksi on muitakin kenkiä ja harmitus unohtui hetkessä ;)

"Ratsusaappaiden" tilalle ostinkin sitten siistimmät nahkakengät lyhyellä varrella, Lidlistä :D Heti paljon kotoisampi olo. Ja rahaakin säästyi nyt sitten suuri summa. 
 
Tosin kaikista eniten olen fiilistellyt ja intoillut kaivaessani viimevuotiset syys-/talvikengät käyttöön, ne on just eikä melkein ♥ Ehkä tässä vanhemmiten oppii ostamaan vaan niitä kenkiä, jotka on ihana kaivaa seuraavanakin kautena käyttöön. Toivottavasti ainakin, sillä kuinkahan monet kerran-pari jalkaan päätyneet kengät(kin) olen ehtinyt omistaa.. :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti