keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Viikko 43

Viime viikko jatkui niillä vapailla, ja flunssassa. Mutta kuten arvelinkin, torstaina kun taas oli työpäivä niin olo jo aika normaali.


Tiistaina oli lapsilla hoitopäivä vaikka itse olin vapaalla. Olin ajatellut että saan ihan rauhassa puuhailla kotona mitä lystään, mutta kun kävin kirpparilla ja kaupassa niin johan ne muruset saikin melkein hakea hoidosta. Ens kerralla sitten.. :D Aamupäivällä sateli vähän lunta - voi riemua vaikkei siitä juuri mitään maahan jäänytkään.
Viikonlopuksi saatiin taas yövieraita, vaikka olinkin perjantaina iltavuorossa ja lauantaina aamussa. Onneksi edes sunnuntai oli tällä erää vapaa. Lapsetkin meni mummille yökylään niin oltiinkin sitten lauantai-iltana varsin hurjia ja valvottiin puolilleöihin - ja pelattiin lautapelejä ;)

Jenna oli touhukkaalla päällä ja niimpä sitten vaihdettiin olkkariin verhot. Vihdoin! Eihän se ole ollut työnalla ku vasta pari vuotta. Nyt on taas kumman valoisaa ja "avaraa".

Sunnuntaina sitten koitti se päivä kun laitoin ensimmäiset joulu kausivalot sisälle. Lokakuussa! :D Tästä on hyvä jatkaa. Johan Aatukin kyselee melkein joka päivä että onko jo joulu :D Ei kulta ihan vielä. Toista taitaa hyllynpäällä odottava Ryhmä Hau-joulukalenteri hukutella. Aatu saa suklaakalenterin ensimmäistä kertaa. Pojat oli käynyt kaupoilla, äiti ei ehkä ihan vielä olisi moista ostanut.. Mutta toivat sentään mullekin oman :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti