lauantai 20. maaliskuuta 2010

Houkutteleva tarjous

Kävin eilen aamulla piiiitkästä aikaa spinningissä. Tuli muuten tosi hyvä olo, täytyisi taas alkaa käymään useammin. Heti tunnin aluksi kuulin asian, jota mietinkin sitten koko tunnin; salille tulee uudet spinningpyörät ja vanhat myydään ”mukavaan” hintaan. TahtooHaluaa!!! Mutta mihin hittoon sen laittaisin?? Nyt olisi hyvä tilaisuus ostaa kun käytettynä saisi eikä tulisi ostettua sikaa säkissä, vaan pyörä on ennestään tuttu.
Mutta.
Makkariin ehkä mahtuisi jotenkuten mutta sitten siinä kävisi kuten aikaisemminkin, käytän sitä vaatetelineenä. Ja olisiko kiva nukkua huoneessa jossa hikoillaan kuin pieni possu? Alas ("kellariin") mahtuisi ihan hyvin mutta onkohan siellä liian kylmä. Olohuoneeseen se ei ainakaan käy. Pyörälle olisi hyvin tilaa sitten joskus, kun ostamme oman kodin, mutta siihen asti sen pitäisi pyöriä nurkissa. Hmh. Houkutus on kyllä niin suuri etten taida pystyä ohittamaan tätä tilaisuutta :D Katsellaan.

Spinningin jälkeen oli hetki aikaa käväistä kaupoilla. Sokoksella olikin 3+1 päivää -hulinat menoillaan. Olen ihan pihalla kaikista tämmöisistä kun ei kotiin tule mitään sanomalehtiä. Tarkoitukseni siis oli vain pikaisesti piipahtaa kaupassa, mutta siellä tulikin pyörittyä pitkä tovi tarjouksien perässä. Ostin mm. Pentikin Daalia –serviettitelineen ja ihanan Pikku Myy peltirasian. En vielä tiedä mitä rasiaan laitan mutta oli pakko se ostaa. Olen aika hurahtanut noihin muumeihin ;)

Iltavuoroja koko viikonloppu. Plääh. Iltavuorot ovat muuten ihan kivoja mutta kun niihin menee koko päivä :( Ennen töitä ei ehdi mihinkään ja kun pääsee töistä ei mikään enää ole auki. Välillä käy niin että lähden suunnilleen suoraan sängystä töihin :D Pitäisi opetella heräämään aikaisemmin niin ehtisi edes kotona tekemään jotain. Vaikkapa ajamaan spinningpyörällä ;) Tänään tosin heräsin ihan liian aikaisin, koira herätti jo heti seitsemän jälkeen. Itse en ulkoilun jälkeen viitsinyt enään petiin mennä, mutta koira meni ja kuorsaa siellä edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti