perjantai 26. maaliskuuta 2010

Ite tein!

Aamulla radiossa sanottiin että tänään saattaisi olla nahkatakkikeli. Tarkoittivat varmaan että Helsingissä tai jossain siellä suunnalla, mutta päätin silti kokeilla onneani. Ja kyllä tarkeni! Jej. Tosin pitkiä aikoja en ulkosalla ollut mutta autosta kauppaan jne. reissut meni vallan mainiosti.

Katsoin toissailtana Julie & Julia -elokuvan. Tykkäsin. Ja alkoi tehdä mieli ruveta leipomaan sitä katsoessa :D Viimeinen niitti oli MouMou:n blogi jossa komeili ihanan näköiset itse tehdyt leivät :) . Niinpä eilen pyöräytin pullataikinan ja tein korvapuusteja. En edes muista koska viimeeksi olisin itse leiponut pullaa, ehkä joskus 3-4 vuotta sitten? Leipoa kyllä tykkään, mutta yleensä teen kakkuja, torttuja tai muffineita. Tai suolasia juttuja. No, eilen oli pullien vuoro. Ja hyviähän ne oli. Parit syötiin iltapalaksi ja loput meni pakkaseen odottamaan vieraita.
Olisi hauska kokeilla leffan tyyliin niin, että kävisi jonkun ruokakirjan kaikki reseptit läpi. Mulla vaan pitäis olla joku "suosituimmat kanaruoat" koska muiden ruokien suhteen oon aika ronkeli. Tai sitten pelkkiä leivonnaisia x)


Ja leipominen jatkuu. Tänään oli vuorossa sitruunamuffinit. Ville sanoi ettei maistu milleen mutta minä tykkään. Ehkä jos haluaisi enempi sitruunan makua voisi raastaa sitruunankuorta joukkoon.
Ohje on  Valion sivuilta ja löytyy myös Valion maustetuista rahkoista.

Varasin muuten itselleni sen spinningpyörän, kotiin saan sen joskus pääsiäisen jälkeen :) Olisi saanut varata jonkun tietynkin pyörän, mutta minulla ei ole mitään suosikkipyörää siellä. Toivottavasti en ihan rämää saa.

Ja ainiin. Saatiin lainalupaus pankista, joten nyt voidaan ruveta kunnolla katselemaan taloja :) Ihanaa. Jos vaikka viimeistään syksyyn mennessä löytyisi sopiva. Nyt tietysti kun siitä mainostan niin tuleekin joku juttu ja me ei saadakkaan lainaa :S. Pitäis olla ihan hiljaa vaa siihe asti ku nimet on papereissa. Kel onni on se onnen kätkeköön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti