torstai 18. maaliskuuta 2010

Kasvohoidossa

KAMALA päivä töissä! Ja meni vielä ylitöiksi, huimat 10 minuuttia mut enivei. Heti aamusta särki päätä eikä töissä vallitseva hulina ainakaan helpottanut tilannetta.

Töiden jälkeen kerkesin pikaisesti pyörähtää kotona ennen elämäni ensimmäistä kasvohoitoa. Sain lahjakortin  kasvohoitoon jo ennen joulua valmistujaislahjaksi, mutta vasta nyt olin saanut aikaiseksi varata ajan siihen. Oli kyllä ihana kokemus. En täysin pystynyt rentoutumaan sillä mietin koko ajan miltä mikäkin tuntuu ja mitä siitä pidän. Mutta unikaan ei ollut kaukana, varsinkaan ”vaikutusaikoina” ja kun taustalla vielä soi rentouttava musiikki. Ja superkuiva talvinassuni nautti.
Aluksi ihoni puhdistettiin meikeistä, höyrytettiin ja kuorittiin. Höyrytyksen alkaessa pelästyin, etten kauaa saa siinä happea, mutta onneksi olin väärässä. Mutta ei se kauhean miellyttävänkään tuntuista ollut, ja tuntui kestävän ikuisuuden. Kuorinnan jälkeen oli hieronnan vuoro; kasvot, kaula ja hartiat. Olin yllättynyt että jopa nenän hieronta tuntui mukavalta :D Hartiani ovat aina ihan jumissa ja minun on pitänyt monta vuotta mennä hierojalle mutta eipä vain ole tultu mentyä. Mukamas niin kallistakin. Ehkä se voisi olla seuraava ”eka kerta elämässä –kokemus”.
Lopuksi kasvoille laitettiin kosteuttava naamio ja voiteet. En huomannut kysyä mitä tuotteita hoidossa käytettiin mutta kaikissa oli ihana tuoksu, sellainen sopivan mieto. Ajattelin naamani olevan vähän reilun tunnin käsittelyn jäljiltä punaisenkirjava, mutta ei se ollut. Ihan normaalilta näytti. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia ;). Mutta ainakin tällä hetkellä se tuntuu pehmoiselta kuin vauvan pylly.

Oma iso moka oli pitää hiuksia ponnarilla, alkoi loppuvaiheessa painamaan ikävästi mutten viitsinyt enää siinä vaiheessa poiskaan ottaa. Ehkä siinä syy miksi päätäni särkee edelleen. Mur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti