torstai 25. maaliskuuta 2010

Maisu tekee kevättä

Vapaapäivä. Ihanaa. Ja aurinko paistaa. Ihanaaihanaaihanaa.
Käytiin tänään pankissa (ei niin ihanaa) kyselemässä lainaa. Ei ollut kauhean mukava täti siellä töissä, teki olettamuksia eikä aina antanu meidän edes vastata. Eilisen pankin täti oli sata kertaa mukavampi, ja tajus et koska tää on meidän eka laina meille pitää kertoa vähän tarkemmin asioista. Tai en tiedä kertooko kaikille niin tarkasti mutta hyvä juttu vaan jos niin on. Tämänpäivänen pankkiäti ei selittänyt juuri mitää. Käytiin myös katsomassa yhtä taloa. Ihan jees talo muuten, mut naapurit niin lähellä että pöh. Etsintä jatkunee.

Mutta oikeesti. Toi ilma ulkona on niin <3
Pankkireissun jälkeen kävin Yaran kanssa pitkällä lenkillä tuulettamassa ajatuksia. Aurinkoisessa kohdassa kun laitto simmut kii pysty melkein kuvittelemaan että on kesä; aurinko lämmitti poskia (pisamien metsästys alkakoon!) ja linnut laulelivat taustalla. Välillä jopa tuntuu kuin ulkona tuoksuisikin kevät. Sitä tosin olen  epäillyt mielikuvituksen tuotokseksi, sillä lunta on vielä niin paljon ettei se varmaankaan ole mahdollista.. Meinasin auttaa kevään tuloa ja heitellä pihalta lumikasoja pienemmiks, mutta se ei ollutkaan niin helppo homma kuin ajattelin. Oli nimittäin aikas jäässä ne lumikasat :/ Joten annankin auringon ihan itse hoidella hommansa.. Kevättä on rinnassa muutenkin. Päätin tänään tuulettaa villapaidat pois käytöstä ja laittaa hyllyn perälle odottamaan ensi talvea. Toivottavasti muuten ei tarvitse ensi talvena kaivella niitä saman hyllyn perältä pois vaan olisi jo jonkin muun talon kaapit käytössä ;)

Toissapäivänä laitoin basilikan ja sokeriherneen siemeniä multaan. Toivottavasti ne pian sieltä rupeavat kasvamaan :) Yksi tuollainen ruukku olisi vielä tyhjillään mutten ole päättänyt mitä siinä kasvattaisin. Ehdotuksia?


Nyt onkin hyvä hetki lueskella blogeja :) Tai ei toi toinen kauaa jaksanut olla hengessä mukana, nyt se jo tuhisee ja puhisee untenmailla.Ainiin. Pakko hehkuttaa. Tänään kaksi viikkoa karkkilakossa! Ja mulle se on paljon ;D Tosin kaikkea muuta herkkua on sitten syöty senkin edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti