tiistai 30. maaliskuuta 2010

Yökyöpeli.

Argh. Miten toi True Blood voikin aina loppua tolleen et heti ois pakko nähdä seuraava jakso!! Nyt pitää taas viikko odottaa. No, hyvää kannattaa odottaa vai miten se meni. Muutakin kivaa odotettua on lähiaikoina tiedossa; Enää ens yö töitä tän lisäksi ja sit vast ens viikon tiistaina töihin. Ihanan monta vapaapäivää :) Torstaina haetaan pentu kotiin joten mitään kummempia suunnitelmia ei vapaapäiviksi ole tehty. Ihastellaan vaan pikkuista :) Ja toivottavasti on hyvät kelit niin pääsee kunnolla ulkoilemaan. Ja näen (ehkä) piiitkästä aikaa lempparityttöni :)

Huomenna ja ylihuomenna on parit asuntoesittelyt. Se se vasta on kivaa puuhaa. Minulla on ollut tapana netistä katsoa myynti-ilmoituksia vaikkei ole ostoaikeita ollutkaan (kai se on sitä uteliasta luonnetta) ja nyt se on vieläkin kivempaa kun on jopa aihetta katsella. Ja asunnot pääsee näkemään ihan livenäkin. Ihan niin pitkälle en tirkistelynhalussani ole mennyt että olisin mennyt näyttöihin vailla minkäänlaista ostoaietta.

Vaikkei vielä ole sopivaa taloa löytynyt niin ollaan jo katseltu erilaisia lattia- yms. malleja. Onko vähän vaikea valita mieluisinta?!! Ja tosi vaikea arvioida miltä lopputulos sitten näyttäisi, kun mallissa on vain pikkuinen läntti. Ja, pakko myöntää, olen jo kalusteitakin katsellut :D Miten niin malttamaton? Hyvä etten jo ole ruvennut pakkailemaan ;) Viimeeksi kun muutin pakkasin ihan liian aikaisin ja jouduin sitten monta viikkoa asumaan muuttolaatikoiden keskellä. Tällä kertaa hillitsen itseni ja aloitan pakkaamisen vasta sitten kun oikeasti alkaa muutto häämöttää. (Tai kun edes olisi paikka johon olla muuttamassa :D )

On muuten aikamoiset tahtojen taistelut täällä käynnissä. Kahvihuoneen pöydällä koreilee iso kulhollinen KARKKEJA. Jos nyt pystyn hillitsemään itseni koko yön ni voin olla aika ylpeä itsestäni. Loputtomiin en kyllä aio lakkoani jatkaa mutta toivottavasti ainakin vielä hetken..

Loppuun kipale josta ensivaikutelma oli Mitämitä, mikä tää on?? Pakko kuulla kokonaan..
Pst. Täällä yövuorot on yleensä melko rauhallisia, joten jää aikaa surffailla. Ja missäs muualla sitä mieluummin aikaa viettäisi kuin nettikaupoissa. A P U A. Onneksi osa ajasta menee blogeja lueskellessa niin ei ehdi ihan jokaista nettipuotia koluamaan läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti