tiistai 20. huhtikuuta 2010

Hullulla halvat huvit..

..idiootilla ilmaiset.

Pienestä se Maisukin ilonaiheita saa. Tänään postireissulla ilahduttajana oli kuumailmapallo. Kirkkaan keltainen harmaalla taivaalla. On muuten sellainen kapistus, että kauheesti tekisi mieli sellaista joskus päästä kokeilemaan, mutta varmasti tulisi pupu pöksyyn kun pitäisi kyytiin kavuta.

Postissa kävin periaatteella vie mennessäs, tuo tullessas. Eli vein Nellyn kengät ja hain Dermoja. Välillä hävettää postissa kun koko ajan siellä ravaan palauttamassa ja hakemassa uutta :D Mitähän nekin ajattelevat. Vielä pahempi kyllä on Hennesin paketit, ne kun tulevat ärrälle ja siellä tuntuu olevan AINA sama täti töissä.


Dermoshop on sellainen puoti että aina pitää joku putilo rasvaa sieltä tilata vaikka kaapit täynnä entisiä. Tällä kertaa tosin saippuat oli pääosassa. Uutena tuttavuutena tuo E-sarjan käsisaippua ja Villelle Man-sarjan Cool-shampoo. Kyllä taas kelpaa kainalossa köllötellä ;) Näitä odotellessa menin ostamaan sille kaupasta saippuan, joka haisee hyttysmyrkylle. Nice. Kaupassa haistelin kaikki tuubit läpi ja tämä kyseinen tuoksui mielestäni parhaalta. Taisi vain olla ikävä kesää ja hyttysiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti