perjantai 16. huhtikuuta 2010

Ihanapäivä

Eilen oli ihanaihana päivä ystävän luona. Ja tietenkin unohdin kameran kotiin!
Mutta. Meitä oli siis kolme tyttöä ja kolme koiraa. Tehtiin pitkä lenkki, päivän "emäntä" oli ohjeistanut ottamaan saappaat mukaan ja niitä kyllä tarvittiinkin :D Pelloilla koirat sai juosta vapaana, Yara kipitti pikku jaloillaan sen minkä pääsi isompien karvakuonojen perässä. Kyllä illalla uni maittoi! Lenkin jälkeen kokkailtiin herkullista perusruokaa; muussia, juustotäytteistä lihamureketta ja vihreää salaattia. Ja lopuksi saunottiin. Ja kaiken ohessa tietysti vaihdettiin kuulumisia ja juoruttiin ;) Ei kyllä paljon paremmin voisi vapaapäivää viettää. Aurinko ei tosin jaksanut meitä ilahduttaa, mutta ei se menoa haitannut.

Tänään tuo ilma kyllä vähän haittaa menoa. Ihan plääh. Toinen mikä haittaa menoa on kauppojen lakkoilu. Olisi niiin tehnyt mieli kaupoille, mutta ei. Täytyy siirtää huomiselle ja tänään vain ollamöllöttää kotona. Koska kaupoille meno ei kerta onnistunut niin kävin aamuvarhaisella ottamassa rokotteen. Melkein yhtä kivaa kuin shoppailu :b Viimeeksi sain siitä sellaisen olon kuin olisi kauhea flunssa kuumeineen, hyvä kun sohvalta ylös pääsi. Tänään siis ehkä tiedossa samanlaista fiilistä. Onneksi on pari hömppäleffaa tuossa odottamassa katsomista ja pari lehteä lukematta. Villekin on menossa jonnekin koulutukseen illaksi niin voin ihan rauhassa möllötellä sohvan pohjalla :)


Nellyn toimitus muuten on hurjan nopeaa! Tilasin kengät sunnuntaina ja eilen ne jo oli postilaatikossa. Harmikseni nuo kaunokaiset vain ovat pienet. Toisaalta ehkä ihan hyvä että joudun laittamaan ne takaisin, postilaatikosta nimittäin löytyi myös kaikkea muuta. Mm. sähköyhtiö muisti meitä kivalla pikku laskulla :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti