torstai 15. huhtikuuta 2010

Ikeapäivä vol1

Eilen sitten töiden jälkeen huristin vielä Ikeaan ystäväni kanssa. Kotiin palasin ilman sänkyä, mutta ihan omasta tahdosta. Muutin nimittäin mieleni :D Sänky pysyy kyllä samana, mutta nähtyäni livenä keskiruskean värin, joka siis on poistumassa tuotannosta ja jonka luulin ehdottomasti haluavani, ei väri ollutkaan mieluinen. Palasin siis väriin josta ihan ensimmäisenä tykkäsin; mustaruskea. Vaihdoin sen tuohon ruskeaan jokin aika sitten ihan vain pölyä ajatellen, tuossa mustassa näkyy ihan pikkariikkinenkin pölyhiukkanen heti. Mutta otan sen riskin, onse vaan sata kertaa parempi kuin ruskea x)
Mikään hukkareissu Ikea ei siis ollut, jälkeenpäin olisi vietävästi harmittanut jos olisi tuo ruskea jäänyt kokonaan näkemättä ja olisin loppuelämäni elänyt harhaluulossa siitä, että menetin elämäni sängyn :D Samalla sain tsekattua myös muut ostoslistalla olevat tuotteet, joista osa poistettiin sieltä heti ja vähän laitettiin uutta tilalle.
Mitään kummaa en Ikeasta ostanut, vähän keittiötarvikkeita vain. Itseasiassa ikinä en ole sieltä poistunut niin pienen ostossaaliin kanssa :D Ensi kerralla sitten korjataan tilanne kun lähdetään reissuun iiisolla autolla :)


Samalla reissulla löytyi myös uudet lempikenkäni. Ensimmäistä kertaa jalassa ja ei merkkiäkään rakoista. Jo talvella ostetut ja pitkän odotuksen jälkeen vihdoin alkaa olla kelejä joissa pärjää pikkukengillä :)

Nejästä vapaapäivästä ensimmäinen menossa. Tänään ohjelmassa ulkoilua, saunomista ja kokkailua kera ystävien ja parin karvakuonon. Toivottavasti aurinko jaksaa paistaa koko päivän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti