perjantai 23. huhtikuuta 2010

Perusperjantai

Tai sitten ei. Parin tunnin "yöunien" jälkeen kävin silmät sikkurallaan ostamassa yhden torpan itsellein :) Tai siis Villen kanssa. Jej. Nyt on aika hyvä fiilis. Toukokuun loppuun mennessä olis muutto, mennään takas "maalle". Ihanaa vihdoin saada ihan oma koti. Ja oma piha jonka voi aidata niin saa koirat olla vapaana. Muuttoa ennen olis kuitenkin aikalailla rempattavaa, eikä tosiaan oo ku yks tapetti vasta saatu valittua. Vielä puuttuu lattia ja muut seinät, vessa, kodinhoitohuone, takka.... Paniikki.

No, asiat kuitenkin tärkeysjärjestykseen. Käytiin talokauppojen jälkeen ostamassa GRILLI :D Hah, tosiaan. Pitäähän sitä nyt grilli olla kun on oma pihakin. Pääsee vaikka vappuna (räntäsateeseen?) grillaamaan :b Samalla ostettiin pari lepolassea, tärkeysjärjestyksessä kakkosena. Tervetuloa kesä ja aurinko!

Harmittaa ettei tänään mitenkään kummemmin pystytä talokauppoja juhlistamaan, mie tulin koti jatkaa unia ja yöksi taas töihin, Villellä ilta kurssia. Mut jos huomenna vaikka kävis ulkona syömässä tai muuta pientä :)

Keittiön pöydällä odottaa eilen haettu henkkamaukan paketti, jota en ole ehtinyt edes avata :o. Täytyypä siis syöksyä sen kimppuun nyt heti...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti