torstai 22. syyskuuta 2011

Aussiet ikkunalaudalla

Olen nyt useamman vuoden käyttänyt hiusten pesussa vain kampaamotuotteita -lähinnä tästä kiitos kampaaja-ystäväni ( joka ei muita anna käyttää ;) ). Nyt kuitenkin on niin, että aina ei ihan raaskisi kustantaa monia kymppejä pelkistä pesuaineista, ei edes niistä lemppareista. Niinpä olen alkanut miettiä edullisempia vaihtoehtoja. Ostin kokeeksi 4 Reasonin kosteuttavan shampoon, koska se oli halvimmasta päästä Sokoksen kampaamon hyllyllä, nii ja joo, koska siinä oli kiva pullo x). Ihan ok, mutta ei kuitenkaan ihan napannut. Heti pesun jälkeen hiukset tuntuivat kivoilta, mutta seuraavana päivänä tukka jo kaipasi uutta pesua -liian kosteuttava kenties sitten? Nyt sitten ostin kokeeksi monissa blogeissakin vilahtaneen Aussie-sarjan shampoon ja hoitoaineen. Toivottavasti nämä olisi hyvät. Jos nämäkään ei nappaa niin ostan siitä viereiseltä hyllyltä sitten sitä markettikamaa, Sunsilk taisi ennen olla suosikkini ;)
Hoitoainetta minun ei välttämättä olisi tarvinnu ostaa ollenkaa, Buzzadorilta pitäisi nimittäin tulla taas postia tässä syyskuun aikana  ;), mutta ostin nyt kuitenkin että on sitten samaa sarjaa :)

Tällä hetkellä karvat päässä kaipaisivat muutakin kuin pelkkää pesua, hiusväri on odottanut kaapissa jo iät ja ajat että iskisi innostus. Mitään radikaalia värimuutosta ei ole tulossa, samalla vaalealla mennään. Oon aina ollu blondi, ja tuun varmaan aina olemaankin.. Saksetkaan ei varmaan pahitteeksi olisi, mutta kun yritän taas vaihteeksi kasvattaa vähän pidemmiksi. Tovihan tässä tämän lyhyemmän kanssa vierähtikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti