keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Jakkarapakkara

Olen meiltä kotoa "perinyt" vanhan jakkaran, joka on lähinnä toiminut vain remonttijakkarana ja muutoin ollut varastossa piilossa, näin jo ennenkuin se tuli meille.
Aika hurjassa kunnossa se olikin..


Halusin kuitenkin kokeilla josko tästä vielä tulisi salonkikelpoinen, tai ainakin sisätiloihin sopiva, joten ostin muutaman pullon valkoista spraymaalia ja laitoin jakkaran osiin.. 

Ei ehkä ihan kuin uusi, mutta melkein. Ja tosi kätevä keittiössä, Ville ei enää pääse valittamaan siitä kun jätän laukkuni keskelle keittiön pöytää (tunnustan niin tehneeni kerran jos toisenkin) -nyt laukku on löytänyt uuden paikkansa tästä jakkaran päältä :)


Muutenkin toimii, eilen asensin palovaroittimen kattoon (hupsista, reilu vuosi siinä vaan meni..) ja hyvin yletty ;)

Kolme vapaata meni taas yhdessä hujauksessa, toivottavasti nämä edessä olevat kolme työpäivää menee vähintään yhtä nopsaa! Eilen kävin ystävän luona, hänellä on ihana neiti 8kk kotona ilostuttamassa, voi että kun olikin suloinen ♥ Villee.... ;) No ei vais, vaikka suloinen olikin niin ehkä meille toistaiseksi riittää nämä karvaiset pikkuiset.

Nyt ruuan laittoon ettei tarvi koko iltaa töissä nälissään olla. Hepsunkepsun!

2 kommenttia:

  1. Siitähän tuli oikein mallikelpoinen. Hyvältä näyttää :)

    Mun vuotias kummityttö aiheuttaa mulle myös pienoista vauvakuumetta silloin tällöin. Onneksi on noita kummilapsia :) Ei ihan vielä omia :)

    VastaaPoista
  2. Vähän vielä kun jostain sais kiiltoa pintaan, en ajatellut kun ihan mattamaalin ostin että siitä tulee aika nihkeä :D
    Onhan ne lapsoset ihania, kunhan ei oo omia ;)

    VastaaPoista