sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Rosvopaistia?

En tiedä meinasiko tytöt että syötäisiin lammasta vai mitä, mutta lampaan kohtalo oli lohduton näky kun viimeisestä yövuorosta kotiin tulin. Olkkarissa oli tapahtunut teurastus.


No, katsotaan saisko tän vielä parsittua kasaan, vähän tyhjempänä tosin.


Eilen, kolmen tunnin unien jälkeen, otettiin nokka kohti lähellä olevaa "urheilutapahtumaa"; romurallia. Ensimmäistä kertaa olin sitä katsomassa, mutta pitihän se mennä kun pikkuveli oli kokeilemassa romuttamista. Aika älyvapaata touhuahan se oli. Mietin vaan et miten ne rusinat ylipäänsä liikkuivat vielä :D Parin tunnin kylmässä ja sateessa seisoskelun jälkeen loppuilta menikin aika väsyneissä tunnelmissa, sohvalla viltin alla torkkuen. Ja yhdeksältä nukkumaan. Kyllä tuli makuupäivä taas käytettyä nimensä veroisesti.

Tänään olin äidin kanssa kaupoilla etsimässä äidille takkia. Esittelen siis ostokseni tässä joku päivä ;) Ostosten jälkeen käytiin amarillossa syömässä, melkein piti käydä vaihtamassa ostokset kokoa isommaksi sen mätön jälkeen :D Herkkua. En kylläkään ottanut vakkariannostani, vaan kokeilin vaihteeksi hampparia. Kyllä vaan ens kerralla tilaukseen menee taas chicken pocket, ei sen voittanutta ♥

Katoin että telkusta tulis kaks ihan katottavaa komediaa putkeen, jaksaiskohan valvoa edes ekan leffan ajan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti