sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Viikon parhaat

Kun kerta muutkin nii minäkin ;) Eli

Viikon parhaat..

Treeni. Kahvakuula. Ihan mahtavaa ♥ Takareidet oli jumissa jo alkutunnista, mutta ei se mitään. Seuraavina päivinä kaikki muutkin paikat oli jumissa, taisi siis olla tehokas tunti (tai treenaaja poikkeuksellisen rapakunnossa). Mutta uudestaan pitää päästä.


Oivallus. Créme Bonjour cuisinea hyväksikäyttäen saa ihan sika hyvää ruokaa. Nam. Ostin kokeeksi yhden purkin, ja tykästyin. Kaksi uutta purkkia jo odottaa jääkaapissa käyttöön pääsyä.Harmitus. Hyvä ystävä pakkaa kimpsut ja kampsut ja muuttaa kaaaaauas. :( Toista kun olen yrittänyt saada pois sieltä niin sitten toinenkin muuttaa sinne. Pöh. 


Aikaansaannos. Monesti olen ajatellut ja pari kertaa on ollut puhetta että olisi kiva nähdä pitkästä aikaa. Vihdoin ja viimein rupesimme puheista tekoihin ja kävin alkuviikosta vanhan ystävän luona kylässä. Toivottavasti ensi kertaan ei mene yhtä pitkä aika..

 
Päätös. Tästäkin on ollut puhe kerran jos toisenkin ja nyt päätin että ihan tässä joskus lähiaikoina sen toteutan; tyttöjenilta kera vanhojen kavereiden joita nykyään näkee niin kovin harvoin. 


Työhommeli. Tosi hyvään kohtaan sattui nyt kyllä tämä "työputki", töissä oli ihan hullu meininki ainakin sen kolme päivää mitä siellä vietin. Ja kuuleman mukaan muinakin päivinä. Onneksi ensi viikolla on pelkät yöt, jospa se touhu ehtisi tasaantua ennen seuraavaa päivähukia..

 
Illanvietto. Lauantaina vierähti parituntinen kun ystävän kanssa suunniteltiin meille keittiötä Ikean suunnitteluohjelmalla. Ja muutama tunti siihen lisäksi höpöjä jutellen.


Oli aika kiva viikko. Aurinkokin jaksoi välillä näyttäytyä ♥ Nyt vielä hetkeksi ulkohommiin ennen sunnuntai-illan löhöilyjä :)

(kuvat weheartit.com)

4 kommenttia: