lauantai 3. syyskuuta 2011

Päivän hankinnat

Vapaa viikonloppu! Mikä ihanuus, vaikkei mitään erityistä ohjelmaa olekkaan. Hassua muuten että menojalka vipattaisi aina silloin kun on työviikonloppu, mutta kun on vapaata nököttää mielummin kotona... 

Pikkupuuhastelua jaksoin päivällä tehdä, mutta loppupeleissä aika laiskottelun puolelle taisi päivä mennä.. Huomenna uusi yritys x) Aamulla maalasin aitaa auringonpaisteessa, ja hetki lopettamisen jälkeen alkoi sataa kaatamalla vettä. En ole uskaltanut käydä katsomassa saiko sade mitään tuhoa aikaan, mutta toinen kerros on maalattava joka tapauksessa joten samapa tuo kai ;)

Piipahdin vähän myös kaupoilla, katselemassa jääkaappipakastimia, keksin nimittäin jokin aika sitten että haluan eroon tuosta meidän nykyisestä, ja huomenna sitä sitten tullaan katsomaan. Toivottavasti  vievät mennessään :) Tuo meidän nykyinen on sen verta tyyristä mallia, että vaikka myyn sen huomattavasti uutta vastaavaa edullisemmalla niin kun ostetaan peruskaappi tilalle, jää rahaa vielä vähän jäljellekin. Bisnestä bisnestä ;) Mitään erikoista kaappia en nyt ajatellut tilalle hankkia, sillä jos ja kun joskus se keittiöremppa tulee ajankohtaiseksi, menee kalustus taas uusiksi. Senkin takia halusin tuosta nykyisestä nyt eroon, kun vielä ei ole kamalan vanha -parin vuoden päästä siitä ei kehtaisi montaakaan euroa pyytää... Toiset vaihtelee autoa, minä jääkaappia :D


No, kaapit jäi toistaiseksi kauppaan (etten jää kahden kaapin loukkoon ;) ), mutta vähän muuta kivaa pientä toin kotiin.

Minulle on iskenyt hirveä hinku saada kunnon kasa erilaisia vilttejä olkkariin. Eihän niitä vasta ole kuin kolme tässä, joten ei neljäs vielä liikaa ole. Ihanan pehmoinen, kerman värinen viltti tarttui matkaan K-raudasta. 


Näihin Muurlan emali-muumimukeihin ihastuin ensisilmäyksellä kun joku blogissaan semmoista esitteli, nyt sitten ostin kaksi ensimmäistä kotiin. Kaksi voisi vielä hankkia lisää, mutta kaikkia niitä en (ainakaan tällä hetkellä ;) ) taida haluta. On noita toisia muumeja kuitenkin sen verta paljon :D Ja nimenomaan ihastuin tähän retro-kuosiin, "desing"-malli ei niinkään sytyttänyt. Loput mukit voi kurkata täältä.


Eilinen ilta töiden jälkeen meni sohvan pohjalla kippurassa kärvistellen, mahaa koski niin pirusti ettei mitään voinut tehdä :S Ihme polttelua, joka alkoi jo aamupäivästä. Jos moista alkaa tulla useammin pitää varmaan ruveta selvittämään mistä johtuisi. Vähän ennen nukkumaanmenoa keksin ottaa särkylääkkeen, joka kipua vähän helpottikin.. Aamulla jänskätti herätessä iskeekö kipu heti takaisin, mutta tänään olen onneksi saanut olla ihan normimasulla liikenteessä :D Ja hyvin on herkut taas uponnut ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanan pehmeän ja lämpimän näköinen viltti! Minullakin on ostoslistalla valkoinen tai beige viltti olkkariin :) Kaapista löytyy varmaan kaksi tai kolme valkoista, mutta ne on jotain fleecen tapaista ja ihan nukkaisia =/ Nykyään on muuten vaikea löytää vilttejä, ne on yleensä kauhean pieniä niin, että jos viltin vetää kaulaan asti niin varpaat on paljaana! Ja sitten materiaali, akryyliä, akryyliä.. Hyi, nukkaantuu jo katsomisesta! Prismassa oli ihana vaalea palmikkoviltti, pitäisi katsastaa vielä sen materiaali :)

  VastaaPoista
 2. Ai kauhea, minä en edes katsonut mitä matskua viltti on! :S Pitäisi yrittää petrata tuon asia suhteen.. Mutta pehmoinen on ;) Ja alle mahtuisi parimetrinenkin joten tämmönen paatintappi voisi vaikka pyöritellä sen ympärilleen :D

  Piti ihan käydä katsomassa, 100% polyester näyttää lapussa olevan...

  VastaaPoista
 3. Minä kun oon 170cm pitkä ja yleensä viltit on just sen 170cm niin meinaa varpaat vilkkua :) Tuo polyester ei sentään nukkaannu. Vaatteissakin vältän nykyään viimeiseen asti akryyliä, sitä ei saa olla prosenttiakaan! Esim. H&M:n neuleet on valitettavasti suurimmalta osin joko kokonaan tai osittain akryyliä ja sen kyllä huomaa, mulla ainakin nukkaantuu kainalot parin käytön jälkeen :(

  VastaaPoista
 4. Ihan totta,nukkaa tulee lähes heti! Täytyykin vastasuudessa alkaa vähän kattomaan niitä lappuja muutenkin kuin pesuohjeen takia :)

  VastaaPoista