torstai 26. heinäkuuta 2012

Hurvittelua

Heipat riippukeinusta!
Ei voi sanoa että aurinko paistaisi mutta ihanan lämmin on, tosin varmaan ukkosta taas liikenteessä kun niin hautovaa :/.

Tänään illalla olen lähdössä mökille ja ensi viikon alun vietän helsingissä :) Alkaakin tämä kotona oleilu jo riittämään ;) 

vähän saattoi jännittää. minua siis.
 Eilinen kesäretki oli oikein onnistunut ja oli ihana päivä. Oltiin siis huvipuistossa :) Olin ajatellut että mennään sinne toviksi ihan vaan kiertelemään tyttöjen kanssa, mutta Ville ehdottikin että pyydetään sen siskon mukulat mukaan, joten meillä vierähtikin siellä useampikin tunti :) Tarkoitus oli että lapset kiertelee laitteet ja me pyöritään koirien kanssa mukana, totuttamassa niitä hälyyn ja ihmisten vilinään. Ollaan nimittäin ihan hävyttömän vähän käyty niiden kanssa yhtään missään, sillä vaikka täällä missä asutaan menisi keskustaan niin aika rauhassa saa kävellä :D Lopulta kuiten kävin itsekin yhdessä laitteessa pyörimässä kun ei lapsilla pituus riittänyt mennä omineen. Lisää pyöritystä saan sitten parin viikon päästä kun työpaikka tarjoaa huvipuistopäivän :) Sitten kyllä aion käydä useammassakin vempaimessa, niin kivalta se näytti. Tosin, ihan kaikkiin en taida uskaltaa mennä jo ihan vaan oksentamisvaaran vuoksi :D Miten sitä nuorempana onkin uskaltanut mennä vaikka mihin pyörityksiin, nyt melkein tuli paha olo pelkästä katsomisesta :D

ja vähän jännitti yaraakin

Koiratkin oli uskomattoman nätisti mukana, ihan yllätyin miten hyvin meni. Olin ihan varma että ainakin Yara räksyttää joka ikisen lapsen mutta kertaakaan ei tainnut sitä tehdä. Eikä juurikaan edes pelännyt niitä laitteita vaikka pitivät jos jonkinlaista kolinaa, suhinaa ja rytinää. Ja tokihan lapsien piti päästä neitejä silittämään, tietysti, onhan ne niin söpöjä ;)

Päivän menu:

koirien välipala ;)

Tulipahan muuten vedettyä kunnon sokeriähkyt, pehmistä, hattaraa, karkkia..huh. Mutta sehän kuuluu asiaan :) Koskakohan viimeeksi olen hattaraa edes syönyt.. Eikä taas vähään aikaan tarvi syödäkkään :D

kotimatkalla vähän väsytti
 Siskonlapset tuli meille vielä yöksikin, ja ennen nukkumaanmenoa katsottiin Kung Fu Panda. Olen nähnyt leffan parikin kertaa, mutta aina vaan se oli yhtä viihdyttävä ;) 
Kyllä muuten oli väsynyttä porukkaa illalla! ;) Ja me kaksi vanhinta ollaan koko tämäkin päivä oltu ihan naatteja, rankkoja tommoset reissut :D  (Onneksi mulla on buzzador-kokeilussa Viaplay, löytyi nappuloille sieltä viihdettä aamupäiväksi ja me vanhukset saatiin hetki huilia sohvalla ;) )


Nyt pitäisi laittaa kamoja kasaan, neidit takapenkille ja auton nokka kohti mökkiä.
Uskaltaiskohan uimaan..

8 kommenttia:

  1. Oi teillä on ollut ihana päiväretki :) Varmasti ollut mukavaa! Mä en tiennyt, että koiria saa viedä huvipuistoon myös. Tekee varmasti hyvää päästä ihmispaljouteen, samaa mekin tehdään Tarelle aina kun vain on mahdollista.

    Ihania kuvia taasen ja sie oot ollu niin nättinä <3 Mut joo, ei toivoakaan enää, että pystyisi menemään pyöriviin laitteisiin. Yrjöt tulee kyllä kaaressa muuten. Mä oon muutenkin herkästi huonovoiva, ihan vaan laivallakin, nii mennäpä nyt sitten kieputtaviin laitteisiin... vieressä olijat suuressa vaarassa :D Nii ja toinen kurja vaiva on toi migreeni. Se tunkee heti läpi ku tekee jotain kummallista. Niidenkin uhalla käydään kerran kesässä Lintsillä :D

    Ja kyllä ehdottomasti meet uimaan :) Se pitää tehdä edes kerran kesässä :) Ihanaa mökkeilyä vaan <3 Mäkin nautin tästä vapaasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin luulin ettei saa viedä, mut viime kesänä töissä joku puhu et käy siellä aina koirien kanssa kävelemässä. Joten ainakin tuonne saa viedä, muista en kyllä tiedä..

      Uimassa käyty :) Ihanaa lomaa sulle!

      Poista
  2. Ihana tuo yhteiskuva pienen vuhvusen kanssa. <3

    Täällä sama juttu! Pysyn kaukana kieppuvista laitteista, koska ei olisi ensimmäinen kerta, kun oksentaisin laitteesta ulos päästyäni. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Hih, mä pelkään et ykä tulis jo siinä pyöriessä :D Mutta senkin uhalla haluaisin pariin kivannäköiseen pyörivään vekottimeen mennä, saa nähä uskallanko..

      Poista
  3. Voi tulee ihan lapsuusmuistot mieleen kun näkee kuvia (väärinpäintalon) Tykkäriltä! :)

    VastaaPoista
  4. Ootteko olleet Tykkimäessä? :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siellä pyörittiin :) Pitäis käydä useamminkin, mooonta vuotta välissä siitä ku viimeeksi käyny :S

      Poista