lauantai 29. joulukuuta 2012

Annettuja lahjoja

Janet oli tehnyt vastaavan postauksen ja minä heti ideavarkaisiin rupesin, jos vaikka joku ensi jouluksi ideoita näistä saisi ;) En tajunnut näitä antamiani lahjoa kuvailla, joten netistä etsiskelin kuvia ja kokosin ne sitten kollaasiksi.Villen porukoille meni vedenkeitin ja siskonlapsille lumipotkulaudat, joita muuten ei meinannut mistään joulunalla enää löytyä. Taisi olla joulun yksi hittituotteita.. Villen sisarukset saivat lahjakortteja elokuviin ja "tohtori-kala jalkahoitoon".

Omalle isälle ostin lumikengät (ja lisukkeeksi naposteltavaa ja arpoja), ja juuri oman kodin ostaneelle veljelle saunakiulun ja siihen oheistarvikkeita kuten pefletit, saippuoita, saunatonttu ja tuoksu sekä kylpyankka.. Toinen veli sai hierontalahjakortin, ja äiti kaikkea pientä (yllättäen hänelle olisi taas keksinyt vaikka mitä); pyjama, kirjoja, pari Iittalan Festivo-kynttilänjalkaa, tuoksu ja hieman muuta kosmetiikkaa.. Ystävän pakettiin kääräisin käsipyyhkeitä ja muutaman käsienhoitotuotteen.


Ville sai paljon pehmeitä paketteja, joka joulun perinteinen jättisetti boksereita ja sukkia sekä parit kollarit, lisäksi omasta toiveesta uuden talvitakin ja repun (tosin musta tuollainen), sekä koska jotain ylläriäkin piti keksiä niin muutama Uuno-elokuvaboksi. 

Millä te läheisiä muistitte? (Ideoita ensi jouluun ;) )

Omat lahjat esittelen sitten huomenna, jos saan tänään aikaiseksi niitä kuvailla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti