keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jouluista kotia feat olkkarin uusi pöytä

Tässä nyt siis viimeinkin se olkkarin uusi pöytä, joita itseasiassa tulikin ostettua kaksi.. Onneksi tuli, olisi ollut vähän orvon näköinen yksinään tuo pelkkä neliö. Kasattuna pöydät on kyllä ollut jo tovin, mutta kuvien ottaminen vähän jäänyt kun aina on niin pirun pimiää (tuosta järkyttävästä lumimäärästä huolimatta). 


Vaikka tykkäsinkin vanhasta pöydästä kovasti, niin ei se oikein tänne mallannut. Ostettiin se edelliseen asuntoon, ja sinne oli oikein passeli, mutta täällä se oli vähän turhan raskas. Nyt näyttää mieluisalta :)
 
 
Kun nyt kerran aloin kuvia napsimaan niin samalla tuli kuvattua näitä joulukoristuksia, joista osa on oikeesti odottanut paikoilleen pääsyä eiliseen asti. Pihallakin on kuusi valoineen ja muutamin koristein, se tosin on pari kertaa jo ollut mukkelis makkelis tuolla pikku talvimyräköissä joten saa nähä onko aattona enää mitään jäljellä :S

 Olen vähän kaavoihin kangistuvaa tyyppiä, ja se pätee joulukoristuksiinkin. Eli paljon samoja juttuja kuin viime vuonna. Ja itseasiassa paljon vähemmän jaksoin nyt koristeita laitella, pikku kuusikin sai jäädä laatikkoon odottamaan ensi joulua.

 
 

Punainen, kyllä se vaan on mun joulun väri!


Kävin tänään muuten jumpalla, jee hyvä minä :D Tahdiksi on nyt muodostunut kerta viikossa, mutta kai sekin on parempi kuin ei mitään. Viime viikolla kävin pumpissa, ja sen jälkeen kipitinkin sitten työterveyshoitajalle kipeän selän kanssa. Selkä on nyt ollut kuukauden päivät enemmän tai vähemmän kipeä, töissä tullut, mutta pumpin jälkeen hyvä ettei itku tullut. Jotenkin kivasti vihloi toiseen pakaraan, issiaskivun tyyppisesti (?). Eipä sille siinä vastaanotolla mitään pystynyt, särkylääkettä ja kylmägeeliä suositteli ja seuraavalle päivälle sain ajan fyssarille. Kovin selkäkipu tosin hellitti jo saman illan aikana, mutta kävin silti kuulemassa mitä hällä on sanottavaa. Näytti muutaman lihaskuntoliikkeen joita pitäis nyt tehdä jotta selkä pysyy menossa mukana, ja tukivyön osto töihin on todennäköisesti edessä viimeistään siinä vaiheessa kun masu alkaa kasvaa. Selkä mulla on aina ollu huono, ja ei kai tämä raskaus sitä ainakaan helpottamaan tule.. Niin ja pumpissa meinaan kyllä käydä jatkossakin, toivottavasti tuo oli vaan ikävä yhteensattuma että selkä oli juuri sen jälkeen superkipeä..
 
Se ois huomenna työpäivä taas, mieluusti voisin jäädä kotiinkin ;) Mutta ei auta, kyllä se vaan on nukkumaan kömmittävä että jaksaa. 
 
Kauniita unia ihanat!

5 kommenttia:

 1. Toi olkkarinpöytä yhdistelmä näyttää ihan hurjan hurjan hyvältä! Ikeastako nuo ostit? Pahoittelen suuresti jo etukäteen, jos varastan sulta hyvän idean joskus ;D Nykyiseen olkkariin ei kyllä kurja vaan tuollaista mahdu, mutta sit joskus. Tykkään tuosta yhdistelmästä ihan kamalasti!

  Ja hei nyt varoivaisesti sen selän kanssa! Mun siskolla tuli toisen raskauden aikana todella pahat välilevyn pullistumat, eikä niitä ikinä pystytä korjaamaan. Hällä pulpahti vatsan puolelle, eikä niihin päästä käsiksi. Pidähän itsestäs hyvää huolta ♥

  Ja teillä on ihania joulujuttuja ♥ Ja punainen on myös täällä joulunväri, ehdottomasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Ikeasta ovat joten saattaa muutamalla muullakin olla sama pöytäkombo ;) Joten siitä vaan :) Minäkin ajattelin että tuleekohan liian ahtaaksi mutta ihan hyvin se siihen mahtuikin.

   Kuulostaa kyllä kurjalta tuo siskosi selkävaiva, toivottavasti ei niin pahasti pääse käymään :S

   Kiitos :)

   Poista
 2. Ihana asunto! Varsinki tuo olohuoneen (?) ruskea tapetti ja muutenkin ruskea väritys! :) Ja ihana koiruli!! :D

  VastaaPoista
 3. Moikka, mistä olet ostanut tuon ihanan lasivitriinin?:)

  VastaaPoista