torstai 6. joulukuuta 2012

Tonttuja siellä, tonttuja täällä

Hain joulukoristeet jo pari päivää sitten varastosta ja nyt ne on tuossa odotelleet levällään että saisin sommiteltua ne ympäri kämppää. Saavat odottaa vielä tovin, sillä sainkin täksi ja huomiseksi parempaa ohjelmaa :) Mutta punaiset tyynynpäälliset sain jo vaihdettua, ja kaivettua punaisen viltin sohvan kulmalle odottamaan köllöttelijää, joten kyllä se joulu pikkuhiljaa tähänkin huusholliin tulee. 


Tänä vuonna en uusia koristeita ajatellut hankkia, mutta viime sunnuntain joulumyyjäisistä löytyi niin kiva taulu, että olihan se ostettava.. Näitä oli ties kuinka monta vaihtoehtoa, kaikki erilaisia, mutta tömmöiseen sitten päädyin. Kaksi isoa ja yksi pikkuinen tonttu, keitähän ne voisivat olla? 


Vähänkö tämmöisiä olisi kiva tehdä itsekin, jos vaan intoa ja mielikuvitusta riittäisi :) Ei muutakuin pihalta kiviä ja kaarnoja etsimään ja sitten liimalla laudanpätkään kiinni. Ehkä vielä joskus.. ;)

Nyt toivottelen kaikille oikein ihanaa Itsenäisyyspäivää ja lähden itse heittelemään muutamia vaihtovaatteita kassiin :)

4 kommenttia:

 1. Voi mulla o jäänyt kokonaan Joulun laitto... Muutamat valot on pihalla, mutta siinä se. Ehkä jos tänään jaksaisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä sitä ehtii :) onneksi on tullut lunta niin on heti paljon jouluisempaa

   Poista
 2. Voi miten suloinen tuo alimmainen koriste :) Ihan selkeästi tiesit, että tänä jouluna on kolme odottajaa <3 Ens jouluna sit kolme juhlistajaa <3 Mites voit? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin voidaan, loppuu vaa päivistä tunnit kesken kun tuntuu ettei mitään kerkea :/ Vieläkin ne joulukoristeet odottaa paikoilleen laittoa, huomenna!!

   Poista