keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Dear Santa

Tässäpä muutama pieni toiveeni joulupukille.


Perinteinen muumimuki, jonka anoppi jo varasikin itselleen. Ainakin yksi paketti on siis tulossa ;)
Olohuoneeseen uusi pöytä, jonka tosin olen suunnitellut itse ostavani mikäli tässä ennen joulua Ikeaan pääsen. Vähän hiljaiselta kyllä näyttää sen suhteen, mihin nämä päivät oikein katoavat?
Soda Streamer olisi kiva lisä keittiön jo muutenkin täyteenlastatulle työpöydälle.
Kosmetiikkaa on kiva saada lahjaksi, sillä silloin usein saa itselle tuntemattomia tuotteita, joita on kiva päästä kokeilemaan. Viime jouluna esimerkiksi sain tosi hyvän käsivoiteen, jota tuskin koskaan olisin omineen osannut ostaa.
Kunnollisia suola- ja pippurimyllyjä meillä ei vielä ole, joten sellaiset tulisi ihan tarpeeseen. Ville aina valittaa kun pikkuinen suolasirottimemme on ihan onneton, tämmöisen luulisi hänellekin kelpaavan. Nämä perinteisen näköiset myllyt ovat suosikkini.
Kupu-palovaroitin vanhan ruman hälyn tilalle, ihanaa kun niidenkin tilalle on saatavana jotain vähän kauniimpaa.

Semmosia siis olisi kiva tänä jouluna paketeista löytää :) Näitä mietin pitkään, mutta tietenkin heti kun sain kollaasin valmiiksi ja tänne liitettyä tuli mieleen kaikenlaista jota olen tässä viime aikoina kaipaillut. Kuten takkutukalle sopiva Tangle Teezer, ja tietysti myös pehmeät paketit ovat aina tervetulleita :)

4 kommenttia:

 1. Itsekin olen tuota Kupu- palovaroitinta alkanut toivomaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva, toivottavasti pukki sen meille tuo :)

   Poista
 2. Ihana tuo pöytä! Meillekin pitäs ostaa uus olkkarinpöytä, mutta ollaan me tuolla vanhalla vielä ihan hyvin pärjätty. Tangle teezer unohtu omastakin kollaasista ja oikeastaan mielestä kokonaan. Se pitäs kyllä tällekin takkutukalle saada! Kivoja toiveita muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuolla se pöytä nyt odottaa kokoamista, oiskohan sekin huomisen projekti.. :)

   Poista