sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Uusi olkkari

Saako taas ihmetellä kuinka tämä aika menee nopiaa? Viikko taas hurahtanut ja itseasiassa koko helmikuu meni ihan hujauksessa ohi.. Nyt nappasin hetken tänne blogin puolelle, ennenkuin rupean leivontapuuhiin, laskiaispullia tekee mieli. Toivottavasti ehdin saada taikinan nousemaan Aatun päikkäreiden aikana :)

Mutta blogi ensin ;) 

Kysyin viime viikonloppuna kylässä olleelta ystävältä josko hän auttaisi minua siirtämään sohvan toiselle seinälle. No, lopulta siinä kävi niin että sohva, pöytä ja tv-taso pysyi paikoillansa mutta kaikki muu sitten vaihtoikin paikkaa, eteistä myöten. Ja tykkään hurjasti! Itsellä ei olisi käynyt moiset sijoittelut mielessäkään, joten kiitos vaan Jennaliini ♥  Viikolla oli muutamia ihania aurinkoisia päiviä, joten sain nappastua muutamat kuvat uudesta sohvasta ja samalla koko uudistuneesta olkkarista. Keltaista löytyy tosiaan ihan vaan pieninä läiskinä, mutta kivasti piristää ilmettä ja mieltä jo näinkin. Piipahdin perjantaina Ikeassa, hain samalla ystävän meille kylään ♥, ja muutama pieni keltainen tuli vielä lisää ihanan tuoksuisten kynttilöiden muodossa. Ja keittiöstäkin itseasiassa löytyy keltaista, henkkamaukan raitamatosta :)

Mutta nyt jauhot esiin ja taikinan tekoon. Mäenlaskut taitaa jäädä tältä erää väliin, kun eihän tuolla ole lunta :o. Vaikkei talvi ihan niin mun juttu olekaan, kevättä kovasti jo odotetaan, niin toivottavasti kuitenkin ensi vuonna lunta tulee sen verran, että Aatu pääsee nauttimaan kunnon talvileikeistä. Ainakin pariksi viikoksi ;D

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanalta teillä näyttää :) Tuo "lukunurkkaus". Aevan ihana! Mä tahtoisin kans moisen, mutta siinä pitäisi olla joko divaani tai sellainen 1,5kertainen jumbonojatuoli :) Mä niin tuun teille kylään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen :) Divaani olis kyllä ihana ja kelpais kyllä paremmin kuin hyvin mullekin, mutta meille ei moista mahdu :( Mä kuule just yks päivä aattelin et nyt tässä keväällä me joku päivä pärähdetään ajelulle teidän suuntaan :D

      Poista