tiistai 20. tammikuuta 2015

Makkarin mylläystä

Pistin toissaviikolla eräs ilta makkarin uuteen uskoon. "Sänky kun pitää saada seinään kiinni, jotta sekä Aatu että vauva voivat siinä nukkua", toimi hyvänä perusteluna sekä itselle että Villelle. Vierekkäin kun hyö eivät voi nukkua, on nimittäin aika harvinaista että Aatu nukkuisi suorassa pää tyynyllä ja jalat kohti jalkopäätä :D 

No, ei ehkä se kaikkein fiksuin idea taas, tämän mahan kanssa. Mutta niin vaan kalusteet vaihtoi paikkaa, vaikka ilta yhdeksältä tilanne ehkä näytti vähän epätoivoiselta. Ja kun operaation jälkeen kävin suihkussa (siellä on aikaa funtsailla) tajusin, että ENHÄN MINÄ PÄÄSE SEN VAUVAN KANSSA SINNE SEINÄNVIEREEN. Nurin oltais molemmat. Ostoslistalle päätyikin irrotettava turvalaita sänkyyn, ja nopea googlaus onneksi paljasti että Ikeasta löytyisi, mistäs muualtakaan. Kökköä että meiltä on sinne sitä matkaa, ei niin vain lähdetä hakemaan jokaista pikkujuttua mitä mieleen tulee. Mutta onneksi naamakirjan paikallisesta kirppariryhmästä löytyi :)

Samalla innostuin vihdoin ja viimein vaihtamaan verhot, olen jo pitkään kaivannut vähän vaaleampaa niiden tummien tilalle. Kaapista löytyi vanhatvanhat verhot, jotka olleet mulla ennenkuin muutin kotoa, ja pituus on näihin ikkunoihin vähän hassu. Mutta näillä mennään kunnes parempaa ilmaantuu :) Myös vaaleampi päiväpeitto voisi olla kiva, mutta tosiasiassa en edes muista koska viimeksi meillä olisi päiväpeitto ollut käytössä, Aatun synttäreillä ehkä? Ei siis liene kovin tarpeellinen hankinta, ellei nyt satu jotain super-hyvää tarjousta vastaan.

Onpahan nyt kuiten makkarissa uusi järjestys..

2 kommenttia: