tiistai 6. tammikuuta 2015

Pientä kivaa itselle

Ihan kauheesti kun ei tule itselle mitään hankittua niin ne pienetkin jutut tuntuu ihan valtavan ihanilta. Toki nyt oli juuri joulu ja ihania lahjoja sain yllin kyllin, joten mitään ei olisi tarvinnut edes hankkia, mutta kun sattumalta huomasin että kaikki lumenen meikit oli -40% alessa, en voinut vaan kävellä ohi. 


Olen nimittäin jo tovin näitä geelilakkoja havitellut ostavani, mutta aina jääneet kauppaan.  Nytpä sitten ihan villiinnyin ja ostin ihan kolmin kappalein :D. Ensimmäinen sävy kynsissä, ja hyvältä vaikuttaa. Ainakin verrattuna niihin cubuksen lakkoihin joita aikaisemmin ollu mulla käytössä ja joita sai olla paikkaamassa jo toisena päivänä..
Kassalta sain vielä yhden lakan kylkiäisenä, ihana punaisen sävy joka olisi ollut täydellinen jouluna.

Ps. "Pientä kivaa itselle", tilasinhan minä yksi päivä itselleni uuden puhelimen. Pitkään asiaa olen jo hautonut, ostaako puhelin vai sitä tätä ja tota tarpeellisempaa, muuta onhan tuo vanha ollut rikki sen pari vuotta..

3 kommenttia:

 1. Ihania sävyjä ostit :) Mistäs moisiä kylkiäisi saa? :o
  Vai kaks vuotta oota vanhalla ja rikkinäisellä puhelimella mennyt. Oot kyllä sitkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anttilasta nuo ostin, oiskohan joululta jäänyt jotain kylkiäislakkoja kun muutama niitä näytti siellä kaapissa olevan..
   On kyllä välillä ollu hermo koetuksella kun ei kaikki nappulat puhelimessa toimi, tai ei lataudu kunnolla, tai pitää ihan omia ääniä.. ;D

   Poista
 2. Peukut uudelle puhelimelle! Ja kauniita ovat nuo lakatkin. :)

  VastaaPoista