tiistai 27. tammikuuta 2015

Raskausajan top5 apuvälineet

Välillä tuntuu että aikamoista välineurheilua tämä raskausaikakin on, ainakin mikäli niin haluaa. Saatavilla on jos jonkinmoista tarviketta odottavalle äidille; kotidoppleria, tukivöitä, pahoinvointiranneketta, voiteita, koruja, kotitestejä.. Itse olen pärjännyt aika vähin hankinnoin, ja esimerkiksi dopplerin sain lainaan ystävältä ja hyvä niin, käytössä ollut kahdesti alkuraskaudessa, ennen kuin liikkeitä tunsi :D

Mutta muutamaa ilman en olisi minäkään pärjännyt.

-Salmiakki - alkuraskauden heikotuksiin auttoi hyvin salmiakki, joka kulkikin parit ekat kuukaudet aina mukana.

-Närästyslääke - ennen raskauksia en edes tienyt mitä närästys on, lähinnä ihmettelin miten se muka nyt niin kauheaa on, mutta jo heti alkuraskaudesta, molempien kohdalla, olen saanut tästä ihanasta vaivasta nauttia. Onneksi on Rennie. 

-Bellybelt - tämän avulla olen pärjännyt omilla ulkoiluhousuilla ja töissä pystyi käyttämään suht omankokoisia housuja (muuten olisi puntit olleet "pikkasen" liian pitkiä). Hölmö myin tämän pois Aatun synnyttyä, ja nyt meinasikin tulla hätä kun uutta etsiskelin ja luin ettei enää valmisteta/tuoda Suomeen/tai mikä se syy nyt olikaan, kun ei meinanut löytyä. Onneksi torista löytyi :)

-Bio oil - koin hyväksi ensimmäisellä kertaa kasvavan masun rasvaukseen, joten samaan palasin nyt.

-Kasa tyynyjä - sänky on välillä aika täysi kun on me kolme plus kaksi karvakaveria plus mun tyynyt :D Jalkojen alla on kaksi isoa ja masun alla pieni, joka helpottaa kyljellään nukkumista. Masutyyny itseasiassa on koirien, kun ei muuta pientä tyynyä kotoa löydy, ja parina yönä olen havahtunut siihen kun sitä on yritetty masun alta nykiä :D
Extrana vielä epävirallinen kuudes. Yksi loppuraskauden suosikki "apuväline" löytyi yllättävän läheltä. Otettiin ystävän kanssa toissaviikolla masukuvia ja olisi tarvittu shortseja. No eipä mulla ollut päällemahtuvia. Ystävä sitten keksi että onhan Villellä varmaan käypiä boksereita -ei muuta kuin munapussi kuvissa piiloon ja hyvin toimi :D . Tämä nyt ei kuitenkaan ollut syy miksi näistä tuli suosikki, vaan se että olin jo useana yönä pyöriskellyt sängyssä manaten kun on niiiiin kuuma. Kunnes muistin nämä kuvaushousut - ja on muuten niin mukavat nukkuessa että melkein voisi päivisinkin käyttää ;)


Mitä raskausajan helpottajia muilla on ollut käytössä?

2 kommenttia:

  1. Minun mielest noita lisäpaloja myydään jossakin muualla, ei nimellä bellybelt, mutta joku muu kauppa se oli netissä :) . Sama paikka myy lasten bodyihin niitä lisäpaloja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa löysin jotain vastaavaa merkkiä noita kans, mut jostain syystä piti saada tuo samainen :D

      Poista