lauantai 17. tammikuuta 2015

Valmiina vauvaan?

Viikot lähenee loppuaan ja kaiken pitäisi pikkuhiljaa alkaa olla valmista pikkuista varten. 
Nii, pitäisi. Vaan kuinkas onkaan..

Vaatteita on, mutta ne pitäisi vielä pestä. Ja jotain vielä puuttuukin, esimerkiksi pipo. Mutta vaikkei pesuun asti olla vielä päästy niin on niitä sitten senkin edestä hypistelty, etenkin Aatun vanhoja. Nääääin pieni sekin oli.. :´)
 
Huone on ihan alkutekijöissä. Oikeanlaista verhokangastakaan ei tunnu mistään löytyvän :D

Pinnasänky on siirretty takaisin meidän makkariin, mutta pohja pitäisi vielä nostaa. Ja pedata se. Ja ostaa täkki.

Turvakaukalo majailee vielä varastossa. Kaipasikohan se pesua, ei muista.. Niijoo ja sitteri kanssa, kai senkin jo voisi laittaa kasaan vaikkei ihan heti käyttöön tulisikaan.

Vaunut ja rattaat on ja niihin tykötarpeet. Näillähän ei tosin olisi edes kiire sillä ulkoilemaan päästään vasta pariviikkoisena.

Sairaalakassi on hyvässä mietinnässä.

Voisi melkein päätellä että toisen kohdalla sitä vain osaa ottaa rennommin, mutta nyt ei kyllä ole kyse siitä :D Meinaa nimittäin kyllä ressata, haluaisin että huonekin olisi hyvissä ajoin taitaa olla jo myöhäistä tälle toiveelle valmis, tai edes sinne päin, mutta saa ny nähdä kuin sen kanssa käy. Ilmankin toki pärjätään, joten mikään maailmanloppu ei ole vaikkei vauvalle "omaa" huonetta vielä olisikaan.

pieni pyjama, iso pallo ♥

Koti valmiina tai ei, saat jo tulla ♥

1 kommentti:

  1. Oi ihana masu. Itse odotan vieläkin meidän kakkos-sitteriä, siskon päällystää sen uusiksi, kun ei minun ompelutaidot riitä sellaiseen :D . Saa nähdä ehtiikö pikkumuija siinä ollenkaan viettää aikaa, ikää jo pian 3kk :)

    VastaaPoista