tiistai 10. helmikuuta 2015

Kevätkö se on?

Ulkona paistaa ihana aurinko. Mieli tekisi ulos mutta pikkuisen kanssa pitää vielä hetki odottaa. Ehkä tuo aurinko suvaitsee näyttäytyä jatkossakin niin päästään siitä nauttimaan mekin. Ainakin sitten kun on oikeasti kevät, sillä tämä taitaa nyt vaan olla pientä esimakua siitä, eiköhän se talvi vielä muistuta olemassaolostaan moneen kertaan. Ja niinhän se pitää ollakin. Vasta saatiin pihalle "lumilinna" tehtyä ja mäenlaskuunkin olisi tarkoitus mennä, jos jostain lähinurkista löytyisi siihen sopiva mäki. 
Ja vaikkei vielä kevät olekaan niin ihan mahtavaa miten valon määrä on lisääntynyt, ei ole kauaakaan kun Aatun herätessä päikkäreiltä oli jo ihan hämärää, ja nyt valoisuutta riittää vielä pitkälti myöhempään ♥


Päivät on sujuneet rauhallisesti. Vauva nukkuu pitkiä pätkiä, ja pitää sen jälkeen kunnon syömingit välillä torkahtaen ja taas jatketaan. Tässä yksi ilta vietin käytännössä rinta paljaana koko illan :D. Aatu on vähän kiukkuisempi kuin normaalisti, kitisee jos jonkinmoisista "vastoinkäymisistä" minkä olen tulkinnut johtuvan uudesta perheenjäsenestä, mutta siskoa kohtaan on ollut oikein nätisti. Olisi ihana ottaa Aatu enemmän mukaan vauvanhoitoon, mutta paljoa ei ole mitä osaisi tuonikäisen vielä antaa tehdä. Mutta yhdessä ollaan harjattu vauvan tukkaa ja sukat ottaa pois jalasta, ja varmaan jatkossa saa/joutuu kuskailemaan siskon tuttia tai harsoa kun ne kuitenkin jonnekin tuppaavat aina unohtumaan.
Ja saa sisko aina välillä pusunkin ♥

2 kommenttia:

 1. Itse menin alle 2 viikon ikäisenä vaunuilemaan ja näin kätilötkin suosittelivat. Varsinkaan jos ei oo pakkasta, niin hyvin voi mennä ulos :)

  Tehtiin ekalla kerralla reilu tunnin lenkki eikä pikkunen ollut moksiskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatunkin kanssa ulkoiltiin heti mutta en nyt näin talvella oo viittiny mennä, vaikkei kovia pakkasia oo ollutkaan.. Toivotaan ettei tuu hirmupakkasia ens viikolle kun tarkoitus olisi ne ulkoilut aloittaa :D

   Poista