maanantai 9. helmikuuta 2015

Sairaalakassi

Seuraava teksti oli tarkoitus julkaista ennen sairaalaan lähtöä, mutta ei sitten ehtinytkään :D

***

Kassia ei siis vieläkään ole pakattu, mutta vähän olen jo tavaroita haalinut kasaan. Ja hyvin mietitty on puoliksi tehty eiks ni.
Ja ainakin ajatuksissa sisältö on aikalailla eri kuin viimeeksi :D

Viimeeksi mukana oli isohko kassi täynnä tavaraa, mm muutamat vaihtovaatteet jotta voin osastolla olla omissa vaatteissa, enkä sairaalan yöpuvussa koko aikaa. Just joo. Mukana oli myös jokunen lehti joita voin selailla jos vaavi sattuisi kovasti nukkumaan. Taisin nukkua itsekin, tai sitten vaan katsella sitä nukkuvaa ihanuutta. Ja tarvittaessa osastolta löytyy lehtiä selattavaksi. Taisipa mukana olla jotain purtavaakin, mutta osastollahan oli ruokaa tarjolla ympäri vuorokauden. Mukana taasen ei ollut liivinsuojia, enpä arvannut että maitoa tulisi siten että olen siinä kainaloista napaan. Imetysliivit kyllä oli, mutta "perusmallit", joten epämukavat päällä. Ja ilman liivinsuojia ne ois ollu heti entiset. 

Tällä erää mukaan lähtee
Neuvolakortti
Kamera, kännykkä ja näiden laturit.
Parit mukavat imetysliivit ja liivinsuojia
Hygieniatarvikkeet
Kotiinlähtövaatteet
Öö..Oisko ne siinä? 


Ville tuopi sitten vaaville vaatteet. Siinä onkin ollut enemmän haastetta. Kesävauva tuli keveästi kotiin, mutta mitä kaikkea tämmöselle talvivauvalle tarviikaan? Ja pitäiskö sen oikeesti mahtua noihin viiskymppisiin, ettei vaan ois pesussa kutistunu? On niin hirvittävän pienen näköisiä, josko varoiksi pakkaisi mukaan isompiakin.. :D

Neuvolasta saatu vihkonen antaa ohjeena sairaalakassin sisällöksi aika hassuja juttuja, ainakin mun mielestä. On nimittäin mm kirjepaperia ja -kuoria, kirjoitusvälineet ja postimerkkejä, kylpytakki ja tohvelit (tokihan omat olisi miljoonasti mukavammat mutta kannattaako ne sinne rahdata), kamera ja filmiä ja videokamera ja kasetti. Hmm..miltähän vuodelta tämä on?

***

Kassi tuli tosiaan pakattua ihan viime metreillä. Totesin nimittäin lapsivesien mentyä että nyt olisi ehkä aika vihdoin pakata.. Onneksi oli valmiiksi kuitenkin mietitty ;) 
 Näin jälkikäteen voin todeta että ihan sopivasti oli tällä erää tavaraa mukana, ainut jonka unohdin oli ponnari ja senkin sai Ville sitten tuotua. Mitään muuta en kaivannut lisää eikä mitään ollut ylimääräistä. Ensi kerralla (hahhah) pärjätään siis samoilla ;)

2 kommenttia:

  1. Ahhahhaa :D isot naurut neuvolan ohjeelle!

    Kyllä meillä töissä on selvästi havaittavissa että ensikertalaiset saapuu useamman matkalaukun kera ja uudellensynnyttäjät on enemmän lajiketta "anteeksi oiskohan teillä hammasharjaa kun unohdin ottaa mukaan"

    VastaaPoista