tiistai 10. toukokuuta 2016

Viikko 18

Aurinkoista tiistaipäivää ♥ Se on Pikku Kakkonen ja äidin aika miettiä viime viikon touhuja. Olikin siitä "erilainen" viikko että kävin ensimmäistä kertaa Aatun syntymän jälkeen (ellei jotain unohdu?) yksin Helsingissä ja olisi ollut mahdollisuus jopa viihteellekin lähteä mutta sen jätin väliin. Ehkä vielä joskus ;) Ja herkutteluakin mahtui viikkoon poikkeuksellisen paljon, kun peräti kolmet juhlat juhlittavana.
 
Maanantaina vein lapset heti aamupäivästä kummipojan luo hoitoon ja pääsin ihan yksin kirpparia siivoamaan. Samalla hoitui kauppareissu ja koirille pari säkkiä ruokaa. Ihanan helppoa kaikki tämä yksin :D Kaupan jälkeen olisin hakenut lapset kotiin mutta Aatu halusikin jäädä sinne, ja kun se kaikille sopi ni mikäs siinä. Kotona laitoin Emmin päiväunille ja sainkin sitten pari tuntia tehtyä omia juttuja joihin en lasten kanssa ollessa viitsi ajatusta edes uhrata. 

Tiistaina kävin sitten lasten kanssa kaupoilla, käytin mm puhelimen huollossa ja vihdoin on näyttö taas ehjä! Pitkään siinä menikin, yli vuosi. Illalla tuli vuorostaan kummipoika sitten meille leikkimään niin sai vanhempansa käytyä kaupoilla. 


Keskiviikkona ja torstaina töitä, ilta-aamu ja siinä ne sitten olikin työt tälläerää, syksyllä taas. Torstaina töiden jälkeen kummipojan 3v synttäreillä. Herkkuja ♥ Oli saanut lahjaksi trampoliinin ja Aatu siihen niin tykästyi että nyt on meillekin moinen tulossa. 

Perjantaina lähdin aamujunalla Helsinkiin, ystävän kolmikymppisille. Ensin leivoskeltiin (kerrankin näin päin, yleensä se on ollut hän joka mua auttanut synttärijuhlissa) ja ilta vieraita ja herkuttelua. Itse en kauhean myöhään jaksanut juhlia vaan lähdettiin toisen ystäväni kanssa ennen kymmentä kotiin. Pääsin näkemään heidän uuden kodin ja hyvältähän se näytti. En ollut juonut kuin yhden lasin kuohuvaa ja silti nukkumaan käydessä tuntui kuin olisi ottanut enemmänkin :D


Lauantaina lähdettiin aamupäivästä kotiin, ystäväni olivat tulossa tännepäin juhliin niin pääsin kätevästi heidän kyydillä kotiin. Vaikka eipä tuo junailukaan tuntunut yhtään huonolta vaihtoehdolta nyt kun lipusta sai pulittaa lähes 30e vähemmän kuin aikaisemmin. Piipahdin kotona ja lähdin kirpparille ja hakemaan lapset mummolasta. Meidän piti Emmin päiväunien jälkeen mennä vielä ystävälle kylään mutta neiti nukkuikin lähes neljään joten siirrettiin kyläily seuraavalle viikolle, kun äitienpäiväleipomuksetkin oli vielä tekemättä. Kotimatkalla piipahdettiin viemään kummipojalle lahja, sekun ei tietenkään ehtinyt tulla oikealle päivälle. Hetki siinä viivyttiin, Aatu halusi tietysti pomppimaan. 

Sunnuntaina oli meidän äitien vuoro olla juhlakaluja. Aatu toi itse valitsemansa ruusun ja totesi en minä muista mitä pitää sanoa :D Aamupäivällä käytiin minun mummolla ja Emmin päiväunien jälkeen oli äitien vuoro. 

Aurinko on meitä nyt hellinyt ja kaivoinkin jo esille kesälöhötuolin, ja siinä hyvän tovin lämmöstä nautiskelinkin. Voi aurinko, oli sinua jo kaivattukin ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti