perjantai 20. toukokuuta 2016

Viikko 19

Vietettiin tänään Emmin nimppareita, ja vaikka vieraat oli vaan ne lähimmät niin kummasti sitä tohinaa riitti. Ja aamupäivä meni perinteisesti keittiössä leipoessa ja tussutellessa, ihan viime hetkille saakka. Koskahan sitä oppisi tuon ajoituksen paremmin? :D :D Mutta mitens se viime viikko? Alkuviikosta ainakin muistan sen ihanan lämmön, oon niin fiiliksissä näistä aurinkoisista päivistä, että vaikkei olisikaan mitään erityistä tai ylipäänsä juuri pihalle ehdi niin silti se on niin ihanaa kun on lämmintä ja aurinko paistaa :) odotin Vaikka loppuviikoksi viileni, niin ei haitannut sillä olin odottanut paljon pahempaa kun sanottiin että "kylmenee" , suunnilleen jotain takatalvea ;)

hyvää oli kerran sulaneenakin ;)

Maanantaina nähtiin ystävän kanssa, sen edellisviikolla jääneen kyläilyreissun tiimoilla siis. Vein tuliaisiksi uutta jäätelöä - kinuski-suola jotain, mutta ei ollut niin hyvää kuin odotin. Suklaana parempi ;)
Tiistaina piipahdettiin leikkikentällä mutta totesin aika nopsaan että kaksi menijää ja yksi äiti ei ole kauhean hyvä yhdistelmä siellä :D Reissu jäi lyhyeksi siksikin kun luulin että alkaa sataa ja nopsaan kipitettiin kotiin, mutta eihän se mitään satanut. Mutta helpommalla pääsi tuossa kotipihassa ;)
Keskiviikkona aamupäivästä kummipojan luona leikkimässä. Illalla kävin tyhjentämässä ystävän kirppispöydän, oma jatkuu vielä viikon, ja sen jälkeen jumpalla, trx. Kyllä vaan oli taas rankkaa! Ihan mahtava tunti :D Ja jumpan jälkeen kun hain lapset mummolta oli siellä kasa köyhiä ritareita herkuteltavana - erittäin tehokasta ;).


Torstaina käytiin hakemassa kirppisryhmästä bongaamani pyörä Emmille ja samalla reissulla pyörähdettiin  kaupoilla mitään löytämättä. Illalla sitten taas kirppis (onneksi kohta loppuu omakin, alkaa aina loppumetreillä kyllästyttämään jokapäiväinen ravaaminen...) ja kaupasta Emmille pyöräilykypärä. Niitä oli tarjolla hintahaarukassa 10-35€ , aikamoinen ero hinnassa mutta entäs laadussa? 


Perjantaina jatkettiin pyöräilyteemalla - käytiin aamupäivällä ostamassa meille pyörän peräkärry, jospa sitä innostuisi pyöräilemään kun saa molemmat nappulat mukaan. Ainakin oon tosi innoissani siitä, saa nähdä oonko vielä ekan reissun jälkeen :D Kävin kirpparilla ja sillä välin oli Jenna ilmestynyt meille viikonlopun viettoon. Illalla pappa toi trampoliinin ja hetihän se piti kasata ja päästä pomppimaan. Viikon perusteella voisin sanoa olleen joka euron arvoinen ostos ja käytössä joka päivä - välillä raivostuttavaksi asti; Aatu kun haluaisi sinne kaverin hyppimään ja aina se ei syystä tai toisesta onnistu. Ja sitten alkaa kiukuttamaan..


Viikonloppuna ei tehty mitään ihmeitä, vähän puuhailtiin pihalla, pihan&kuistin siivousta ja pistin ensimmäiset kesäkukat purkkiin. Herkuteltiin maltilla ja oltiin vaan ;) Sunnuntai-iltasella pyrähdin vielä jumpalla kun alkoi kortissa käymään voimassaoloaika vähiin, mutta eipä tuo olisi yhtään pöllömpää muutenkin käydä paristi viikossa :)

2 kommenttia:

  1. Siis mitä tuolla kengän sisällä on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän vaan mennyt hiekkaa kenkään, ei tuntunut haittaavan yhtään :'D

      Poista