tiistai 31. toukokuuta 2016

Viikko 21

Nyt hetki sisällä odottaen että Emmi nukahtaa päiväunille - sitten suuntaan takaisin ulos ja aurinkoon ♥ Viime viikollakin tuli vietettyä paljon aikaa pihalla, onneksi tossa omallakin löytyy paljon puuhaa lapsille (ja itsellekin vähän liikaakin :D ) . Nyt taas vähän enemmän kun viime viikolla saapui jotain kauan odotettua :) Sisälläkin pitäisi touhuta, ylihuomenna olisi pienet vaatekutsut meillä ja imuria nähty miesmuistiin, mutta nyt ei jaksa..

Maanantaina vietettiin melkein koko päivä pihalla, korkattiin myös ulkosyömäkausi - kyllä vaan peruspöperötkin maistuu paremmalta ulkona syöden ;)
Tiistaina pyöräiltiin aamupäiväksi kummipojan luo leikkimään.Keskiviikkona käytiin puolestaan perhekahvilassa pyörällä, matkalle sattuu yksi isohko mäki ja voi apua kun tää mamma on ihan kuollut sen jälkeen :D Jospa loppukesästä menisi kevyemmin, jos tässä enemmänkin innostuu pyörällä liikkumaan x). Illalla kävi ystävä tyttönsä kanssa meidän kanssa pihalla touhuamassa.


Torstaina oltiin ystävän luona leikkimässä. Hyö ovat juuri muuttaneet, ja itsellekin iski pieni muuttokuume. Toivottavasti menee pian ohi :D Vaikka koko ajanhan noita myynti-ilmoituksia tulee katsottua ihan muuten vaan, ikinä kun ei voi tietää jos se unelmien talo olisikin myytävänä ;) . Illalla jumpassa uskaltauduin hieman lisäämään painoja ja jopas taas tuntuikin ihan eri tavalla seuraavina päivinä :D


Perjantaina saatiin leikkimökki!! :) Edelliseltä omistajalta oli vähän jäänyt rakentaminen kesken, saa nähä saadaanko sitä yhtään valmiimmaksi. Jos nyt oven ja ikkunan edes paikoilleen ;) Mutta niin kovin innoissni tästä olen ja lapsetkin näyttää tykkäävän. Ja sisustuspuuhia siis tiedossa :)  Illalla oli yhdet valmistujaiset, ja siellä oli jotain josta heti tuli mäkin haluun -fiilis, nimittäin hodarikärry :D Nam. Vähänkö olis hauska illanistujaisissa. Joita meillä siis ei ikinä edes järjestetä :D :D

Viikonloppu meni samoilla meiningeillä kuin muutkin päivät - lauantaina kävi kummipoika isänsä kanssa, sunnuntaina kävin kirpparilla ja kaupoilla, ja käytiin mummolla ja papalla. Muuten sitten oltiinkin ihan vaan kotosalla.

2 kommenttia:

 1. Teillähän oli touhua ja tohinaa.
  Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa.
  Oikein mukavaa tiistai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tohinaa meillä kyllä riittää, vaikkei mitään tekisikään :D
   Kiitos vinkistä, täytyypä tulla osallistumaan :)

   Poista