maanantai 2. toukokuuta 2016

Viikko 17

KESÄ! Tai ainakin melkein, tai ainakin iiiihana auringonpaiste ♥ 
Toisin oli viime viikolla, joka taisi olla yhtä sadetta..

Alkuviikko meni kotosalla ja kirppistellessä, tiistaina nimittäin alkoi kirppis ja siellähän pitää joka päivä käydä pöydät siistimässä. Välillä tuntuu ettei ois pahitteeks vaikka kävisi kahdesti, ihmiset kun ei tunnu osaavan siististi niitä tavaroita katsoa vaan pitää myllätä.. Ja samalla tulee tietenkin itsekin kierreltyä kirppis läpi ja taitaapa olla niin että joka kerta sieltä on kassan kautta saanut poistua. Pääsenköhän plussan puolelle ikinä? :D Tiistaina käytiin  ostamassa vappupallot, samalla reissulla löysin viime kesän muumikulhon, pelkäsin jo että jään ilman kun liian pitkälle ostamista vetkutin. Ja kauppareissun jälkeen vietettiin ilta kummipojan luona. Sattui ikävä vesivahinkokin kun ilmeisesti Emmin vaipanreunuksesta päässyt pissi karkuteille kun serkun uudelle säkkituolille oli ilmestynyt lätäkkö :S Tapaus oli kyllä aika mysteeri, koska kaikilla oli housut kuivana enkä Emmin vaipastakaan huomannut että olisi jostain päässyt ohi. 


Keskiviikkona käytiin kirpparireissun yhteydessä mummon työpaikalla, on 11. kerroksessa niin lapsille vähän jännää ;) Illalla "kälyn" kanssa elokuvissa, oli iiihan pakko mennä kun liput oli menossa vanhaksi. Toiset vasta vähän aikaa sitten meni ja kyllä sapetti. Onnenonkija käytiin nyt katsomassa ja ihan hyvähän se oli.

Torstaina oli Emmillä neuvola ja molemmilla punkkirokotukset. Niin reippaita oli taas molemmat että ♥ Toki vähän jännitti etenkin Aatua ja itku tuli, mutta saahan sitä itkeäkin. Itku helpotti pian saatuaan kotoa otetun muumilaastarin paikoilleen. Meillä vaihtui alkuvuodesta neuvolatäti, mutta onneksi uusi on ihan yhtä kiva kuin edellinenkin, olisi tosi kurja käydä jos olisi ikävä täti vastassa :D Rohkaisin itseni ja kävin kokeilemassa TRX-treeniä, ja oivoi miten huippu oli! Vähän osasin sitä kyllä odottaakin (mullahan on remmit kotonakin, melko vähälle käytölle vaan jääneet - jospa näistä tunneista saisi idiksiä ja motivaatiota?), enkä kyllä joutunut pettymään yhtään. Nyt vaan uudestaan uudestaan, saiskohan tällä pömppiksen pois? :D


Viikonloppu ja täten myös Vappu meni töissä. Kaksi iltaa ja aamu, joten ei kauheesti tarvinu vappuohjelmaa miettiä. Lauantaina ennen iltavuoroa puhallettiin pari ilmapalloa ja tein donitseja uunissa, odotin niiltä suuria mutta hieman petyin. Uunissakin olisi saanut ehkä muutaman minuutin olla kauemmin. Sunnuntaina sitten hainkin kotimatkalla muutamat munkit ja "kesän" ekat mansikat, oh nam -etenkin ne munkit :D Sunnuntaina töistä tullessa aurinko paistoi siniseltä taivaalta joten kotona nopsaan lapsille välipalaa ja pihalle -ja mitä olikaan tällä välin tapahtunut? Pilviä, aurinko enää vähän vain pilkisteli. Höh. Iltaruokaan asti kuitenkin siinä pyörittiin, Emmi halusi vaan kiikkua joten hirveän pitkälle ei ehtinyt ennenkuin piti olla lisää vauhtia antamassa. Mummo käväisi vielä iltasella, auttamassa munkkien syönnissä etten itse joutunut kaikkia popsimaan ;)

Sunnuntaina kävi ekan kerran piiitkään aikaan aamulla niin, että olin sammuttanut herätyskellon ja jatkanut unia. Onneksi kuitenkin heräsin varttia myöhemmin, ja ehdin kuin ehdinkin töihin ajoissa. Näin ei ole käynyt kertaakaan nyt mitä töissä lasten jälkeen olen ollut, ennen mulla aina olikin kolme eri herätystä - täytynee palata tähän ettei pääse toistumaan. Tosin, mullahan on enää pari vuoroa jäljellä ennen lomaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti