lauantai 22. toukokuuta 2010

Janina F by Janina Frostell

Kävin Robinhoodissa ihan muilla asioilla mutta vaateosastolta tarttui mukaan Janina F -malliston pusero/tunika/mekko/mikälie. Se suorastaan huusi rekiltä että osta minut, osta minut, joten pakkohan se oli ostaa. Ja kyllä, ostan vaatteita silloin tällöin myös halpahallista, kuten Robinhoodista :) En kylläkään kovin usein, mutta loppupeleissä minulle on ihan sama mistä vaatteeni ostan jos kivan löydän. Myös esimerkiksi Prismasta ja Citymarketista saa mielestäni ihan kelpo vaatteita. Etenkin kenkävalikoima on Cittarissa usein minun mieleen.


Janina F. on Janina Fryn (ent. Frostell) suunnittelema (/jonka suunnitteluun Janina on osallistunut) mallisto, jonka vaatteita myyvät Tokmanni-konsernin myymälät, kuten Robinhood ja Tarjoustalo. Mallisto sisältää perusvaatteita naisille. 

Nyt olen pari päivää tuossa ihanan rennossa lötkössä kulkenut. (Olen muuten aika käsi näissä, en edes tiedä tuon oikeaa nimitystä. Siis onko mekko vai mikä..) En vielä osaa laadusta sanoa, mutta ainakin muut Robbarista ostamani vaatteet kestävät siinä missä henkkamaukatkin.

Lötkön kaveriksi leggarit ja ensikäyttöön päässeet Henkkamaukan sandaalit. Nyt saa varpaat ilmakylpyjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti