torstai 13. toukokuuta 2010

KesäKesäKesä

Jo kaksi päivää se on jaksanut pitää kesää meille. Ihanaa. Aurinko on vain jotain niin ihanaa, kumpa tänä kesänä se paistaisi ja kunnolla. Mutta mikä tämä ukkonen on?!  Nyt on jo jonkun aikaa jyrissyt ja välähdellyt, uskalla edes telkkaria katsoa ettei hajoa mokoma. Enkä muutenkaan ole mikään ukkosen ylin ystävä :S Kumma juttu että aina kun on hellettä niin sitten myös ukostaa..

Vapaapäivät, kaikki neljä, hurahtivat ihan liian nopeasti, ja lähes pelkästään remontin merkeissä. Mutta eilen ja tänään en voinut vastustaa kiusausta vaan pistin maalipurkit hetkeksi syrjään ja vietin aikaa ulkona. En tosin lorvaillut vaan (ainakin yritin) sielläkin pistää paikkoja kuntoon. Eilen kävin ostamassa oksasakset ja leikin viherpeukaloa :D Tosiaankin vain leikin, oikeesti ei siis minkäänlaista hajua kuinka pensaita kuuluisi leikellä ja saako niitä edes enää tähän aikaan vuodesta leikata. Minä vain pistin rumat oksat pois :D Saa nähdä tuleeko tänä vuonna marjoja ollenkaan. Tänään aamupäivän/päivän maalausurakan jälkeen kaadeltiin pihalta vähän puita. Siitä jäi hommia vielä lauantaillekin, joten auringonpaistetta tilattu! Varasin homman itselleni niin voi hyvällä omatunnolla olla ulkosalla ;) Meillä on muuten ihana piha, sanikka paistaa kaiken päivää :)

Huomenna iltavuoro joten en pääse edes käymään talolla, mikä harmittaa vietävästi. Alkaa hommat olla ihan mukavalla mallilla joten olisi kiva päästä niitä heti jatkamaan.. Aamulla ennen töihin menoa pitäisi käydä ostamassa kahteen huoneeseen maalit. Mutta kun en osaa valita! Aaaaargh. Miten voi olla niin vaikeaa.. Makkariin on tapetti ostettu joten pitäisi osata ostaa siihen sopiva maali. Minusta lähes mahdoton tehtävä kun ei se tapetti vielä ole edes seinällä että kunnolla näkisi.. Mutta, jotta remontti pääsisi etenemään niin ei auta kun jokin valkata, tietysti tapettirulla kaupassa mukana. Saa nähä mitä sieltä mukaan tarttuu.

Mutta nyt nukkumaan, tai ainakin sänkyyn kuuntelemaan ukkosta ja laskemaan sekunteja välähdyksestä jyrinään, että onko se vielä kaukana. Huih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti