lauantai 8. toukokuuta 2010

Tulta tupaan

Uudessa kodissamme ei ole takkaa, mutta paikka sille kuitenkin on tehty. Niinpä meidän olisi suht helppo takka sinne tehdä. Jos vain pääsisimme yhteisymmärrykseen siitä minkälainen ja miten sijoitettu :D Takka on kyllä melkein sellainen pakkosaada -juttu, ja onhan siitä iso apu myös lämmityskustannuksia ajatellen. Erilaisia takkamalleja on paljon, tässä kuitenkin minun suosikki.


Tiilerin harmaa funkkis Lauri hieman mustalla höystettynä. Värivaihtoehtoja on paljon ja myös luukun ympärillä olevat laatat saatavana erivärisinä. Mutta tämä harmaa näyttää kyllä aika hyvältä!

Myös saunaan on tarkoitus vaihtaa puukiuas, nyt siellä on hetivalmis-sähkökiuas joka ei helppoudestaan huolimatta yhtään houkuttele. Onneksi siellä on ennen ollut puukiuas joten vaihdon ainakin pitäisi sujua suht helposti. (tai hyvähän minun on puhua, joku muu sen vaihdon kuitenkin tekee :D )

Remontti on nyt siinä vaiheessa että seiniä on jo maalattu. Jei. Toki paljon vielä puuttuu mutta kun saadaan valittua lattia ja laitettua sitä paikoilleen niin pari huonetta alkaisi olla valmiina ja päästään viemään rojuja tupaan. On sitä odotettukin. Taino, itseasiassa jotain olen jo vienytkin, sauna laatikoita täynnä. Ville oli mielissään kun meinasi eilen rempan jälkeen mennä saunaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti