sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Ressiä pukkaa

Pientä stressiä ja paniikkiakin on ollut havaittavissa tässä viime aikoina. Kuun loppu lähenee ja pitäisi muuttaa. Huh. Onneksi suurin osa tavaroista on jo eilen viety talolle, joka vihdoin ja viimein oli siinä kunnossa että sinne huonekalujakin voi viedä ilman että ovat koko ajan tiellä. Makkarit siis ovat suht valmiit ja ne ovatkin nyt  tavaraa täynnä. Olkkarin lattiaa alettiin eilen tekemään että ehkä osan tavaroista jo tänään pääsisi siirtämään omille paikoilleenkin. Paitsi että tänään on ohjelmassa Ikea, joten voipi olla että koko päivä menee siellä. Ja isolla autolla liikkeelle ;)

Ei mitään kauhean herkkua ole elo ollut viime aikoina. Kaikki vapaa-aika on mennyt talolla. Sinne meni viikonloppu ihanaisen luona Helsingissä ja koskahan viimeeksi olen käynyt jumpalla tai salilla?? Olo on ihan lörps.

Eloa ei myöskään ole helpottanut se, että osa tavaroista on viety jo aikoja sitten uuteen osoitteeseen. Ja tietysti aina haluaisi jotain joka on eri paikassa kuin itse.. Ei kuitenkaan pitäisi valittaa, kaikkeahan ei voi saada ja on kaikesta huolimatta ihanaa saada se oma koti :)


Sänkyä meillä ei ole ollut yli kuukauteen, eli petarilla on nukuttu. Tekee hyvää selälle välillä nukkua vähän kovemmalla alustalla.. Makkarissa ei myöskään ole enää tv-tasoa tai tuoleja. Ankeaa. Mutta hyvä että saatiin sänky ja tasot myytyä niin ei tarvitse miettiä mitä niille tekisi. Ja onneksi on pehmoiset unikaverit.


Olkkarissa ei pahemmin ole pystynyt/mahtunut olemaan. Tavaraa joka paikassa. Sama juttu keittiössä, kaikille pöytätasoille lastattu tavaraa. Joten viimeaikoina on jäänyt kokkailutkin vähiin ja valmis-/roskaruuilla elelty. Lisää lörps oloa.

Olen niiiin onnellinen kun elämä joskus taas palautuu suht normaaliksi.


Olen myös todella onnellinen ettei olkkari enää näytä samalta kuin pari päivää sitten..Ps. Luojan kiitos ettei vuokranantaja suostunut ehdotukseemme siitä, että voisimme luopua asunnosta ja puolessa kuussa!!! Kiitos kiitos kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti