sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Maisun huone

Kolme makkaria jakaantui aika helposti meille kahdelle; on makkari, on Villen huone ja on Maisun huone. Jos sattuisi lapsia tulemaan niin pitäisi ostaa isompi talo ;)

Mutta tässä siis nyt sitten se minun huone..

Kaikki kalusteet on vanhoja, paitsi vaatekaappi. Kaikki kalusteet on itseasiassa samoja joita minulla oli kerrostalokämpässä, joten tämä on ikäänkuin paluu niille ajoille :)

Vuodesohvan ansiosta huone toimii samalla "vierashuoneena".

Huoneen toiselta laidalta löytyy se todella kovassa käytössä (tai sitten ei) oleva spinningpyörä. Pyörän takia Ville tätä kutsuu myös kuntoiluhuoneeksi, joka on ehkä hippasen harhaanjohtava nimitys ;)

Katonrajassa majailee pari pehmolelua, ne jotka on kotoakotoa päässeet maailmalle mukaan. (On niitä vielä pari lisää toisessa huoneessa ;) )

Matto ja taulu eivät vielä ole päässeet paikoilleen. Pääseeköhän koskaan? Taulua varten ei millään viitsisi porata seinään reikiä, ja pehmeä, paksu matto olisi ihan liian houkutteleva Danalle pissialustaksi.Harvemmin täällä kyllä tulee oltua, välillä telkkua katsomassa. Niin, ja silloin tällöin kuntoilemassa.. :D

Näkymä ikkunasta on ehkä kauniimpi näin talvella lumen ansiosta, mutta silti ah niin masentava. Kyllä toi lumi jo riittäisi!!

---
Olikohan fiksua herätä kahdeksalta kun yöksi pitäisi mennä töihin?? Toivottavasti saan päivällä nukuttua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti