tiistai 21. joulukuuta 2010

Oi kuusipuu

Vapaan viikonlopun jälkeen olen ollut kaksi päivää töissä, ja jo ihan loppupuhkikuitti. Miten voikin väsyttää näin paljon? Väsytti itseasiassa jo eilen, ensimmäisen työpäivän jälkeen :S Ei se kaksi vapaapäivää oikein millään riitä. Huomenna onneksi ilta, saa nukkua edes himpun pidempään ennen kaupoille ryntäämistä. Mutta sitten on edessä toinen ilta ja aattona aamu ja sehän tietää sitä että aattona olen kahta väsyneempi! Heti töiden jälkeen katsomaan pukkia ja sen jälkeen meille kotiin viettämään aattoiltaa, mahtaa uni maittaa kun sen aika koittaa..

Töissä toiset ovat jäämässä lomalle ja toiset ovat juuri tulleet lomalta, minä voi muuta kuin miettiä että mikäs se loma oikein on?! Ei oo tiedossa sellaista herkkua ei. Miten me vähemmän aikaa työssä olleet emme muka ole yhtä lailla lomaa ansainneet (saati loman tarpeessa!) kuin kauemmin työssä olleet. Minäkin kuitenkin jo vuoden tuolla ollut.. 

Taidan nyt kömpiä suihkun kautta petiin, lukea vähän lehtiä, samalla ehkä vähän suklaatia maistellen,  ja käydä unten maille.

Sitä ennen, kahtokaapa mitä minä sain tänään.

 

Isä toi mökiltä miulle joulukuusen :). Sisälle meille ei kuusta tule mutta onpahan nyt ainakin tuossa pihalla, olohuoneen ikkunoiden takana. Huomenna haen kaupasta siihen vielä valot (toivottavasti niitä sieltä vielä löytyy) niin sitten on meidän joulukuusi valmis :)

Laskinpa muuten aivan itse että kolme (toivottavasti hyvinnukuttua) yötä jouluun on <3

 

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuusi, ihanan tuuhea. Ihanaa joulunaikaa sinulle.

    VastaaPoista
  2. Yöllä sadellut vähän lunta päälle, nyt se vasta kaunis onkin :) Kiitos, ja ihanaa joulua myös sinulle ja teidän koko perheelle!

    VastaaPoista