tiistai 28. joulukuuta 2010

Rakkaat eläimet

Minua on suuresti järkyttänyt se, miten paljon nykyään uutisoidaan eläinrääkkäyksistä. Tai siis ei se uutisointi vaan se, että on mistä uutisoida. Miten jotkut pystyvät tieten tahtoen satuttamaan viattomia eläimiä? Tänään olen jo ehtinyt lukea siitä, kuinka neljä kissaa on jätetty ulos matkalaukussa ja koiranpennusta, joka tapettiin erittäin raa'asti hakkaamalla ja kuristamalla. Ja onpa tässä viimeaikoina ollut monta muutakin tapausta jota on saanut lukea henkeä haukkoen. Miksi? Miksi pitää satuttaa viatonta, puolustuskyvytöntä eläintä? Miksi pitää ottaa lemmikki jos siitä ei yhtään välitä? Eläimet eivät voi valita isäntäänsä, niiden ei auta muu kuin luottaa siihen että saavat hyvän kodin, luottaa siihen että pidetään huolta vaikeinakin hetkinä. Jos ei välitä niin antaisi pois, eikä satuttaisi. Eläimetkin kun sattuvat olemaan eläviä, tuntevia otuksia.

En ymmärrä.

2 kommenttia:

 1. mäkään en ymmärrä, en sitte ollenkaan. en yleensä voi ees lukea eläinrääkkäysjuttuja, alan tuntea niin suurta vihaa :/.
  nuo lemmikit on niin rakkaita, ei voi sanoinkuvaita <3. jotku voi pitää hulluna, mut mulle nää kattimukset on rakkaampia ku monet ihmiset :D.
  ja elämä ilman lemmikkejä ois niin tyhjää. sellaset ihmiset jää mun mielestä tosi paljosta elämässä paitsi, jotka ei halua tai ei voi lemmikkiä ottaa...

  VastaaPoista
 2. Miutaki järkyttää kaikki mitä nyt oon viimeaikoina lukenu et mite eläimiä on kohdeltu yms.
  Tääl meilläpäin oli löytöeläinkotiin tuotu kaks rottaa, niitä oli kolme ja ne oli hylätty Murheisten rantaan ämpärin alle kovilla pakkasilla, yks oli kuollu mut kaks selvis sieltä.
  http://www.tassutarha.net/page.php?id=13&category_id=0&article_id=98&hl=
  Oli se kissa, koira, marsu, rotta niin eläimestä on pidettävä HUOLTA!
  Jos ei kykene huolehtimaan ni antas pois tai veis ite löytöeläinkotiin ne!

  VastaaPoista