torstai 23. joulukuuta 2010

Mutta mitä tapahtui joulukalenterille?

Aina ei ole yhtä ihana tulla kotiin vol2.

Otin eilen ennen töihinlähtöä pari kuvaa, ajatellen että näytän teille kuinka turha meillä on tehdä joulusiivoa. Siinä ei nimittäin kauaa menen kun leluja on taas ympäri kämppää.

huomatkaa meidän suuren suuri olohuoneen matto ;)

Töistätullessa vastassa olikin tämän lisäksi kaikkea muutakin "kivaa", jotka koirat (epäilen kylläkin vaan toista ;) ) olivat jotenkin mystisesti pöydältä hakeneet ja yhdessä sitten silpunneet.

Kyytiä oli saanut pari kynää, yksi puinen sydän, kaksi tonttua (miten olikin osannut valita juuri ne joiden sisällä on hiekkaa??) teippirulla sekä koirien joulukalenteri. Juuh. Kaikki enemmän tai vähemmän hyvin pieneksi silputtuna. 

ja se joulukalenteri. alla kyytiä saaneet tontut..

Ville oli ystävällisesti kyllä korjannut suurimaat pois mutta oli jättänyt loput minulle nähtäväksi. Eli siis siivottavaksi. Kiitoskiitos. Siinä imuroidessa taisi muutamat ärräpäät lentää..

:D

Tämä lähtee nyt paketoimaan loput joululahjat (jotka viimeisetkin luojan kiitos sain eilen hankittua) ja laittamaan herkkuherkkujuustokakun alulle. Ja sitten töihin.  

ILOISTA JOULUMIELTÄ KAIKILLE! Täälläkin se on kaikesta huolimatta tallella :)

4 kommenttia:

 1. Voihan :D Meillä oli joskus samanlaisia ongelmia. Meidän herra tuhosi minulta kokonaisen sängyn. Kaikki tavarat sai kyytiä oikein olan takaa. Nykyisemmin on rauhoittunut ja olemme todenneet vuosien aikana, että koko asuntoon jättäminen on hauvalle liian stressaavaa joten hällä on oma huone. Tuhoaminen vähentynyt ja ei ole niin stressaantunut.

  Mutta oikein ihanaa ja rauhaisaa joulua koko teitin poppoolle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin teille!

  Meidän pikkuneiti jotenkin kummasti pääsee pöydälle vaikka tuolit on pöydän alla, mitään turhan houkuttelevaa ei pitäisi jättää tyrkylle mut aina se jotain sieltä löytää :S Toivottavasti on ohimenevä vaihe, muuten saattaa huumorintaju jossain vaiheessa loppua :D

  VastaaPoista
 3. Meillä välillä sama juttu kun tulee töistä kotiin, on syöty lattiamuovia, jalkalistoja, paitojen vetoketjuja, kirjoja, omaan ruokasäkkiin tehty reikiä, nenäliinoja silputtu nätiks kasaks....
  Onha noita... :S

  VastaaPoista
 4. Lohduttavaa kuulla :) Meillä onneksi nuo tuhotut jutut on (ainakin vielä toistaiseksi ;) ) olleet tommosta pientä, ei mitään arvokasta tai muuten "tärkeää". Mutta kyllähän se silti ketuttaa ku kotona odottaa kaaos :D

  VastaaPoista