torstai 16. joulukuuta 2010

Puinen laatikko

Meillä äiti hoitaa rättikässähommat, isä puutyöt. 
Tällä kertaa "tilasin" kaksi puista laatikkoa, kun ei kaupasta sopivia löytynyt :)

Suurempi niistä oli tuulikaappiin (vaimikäseon) etuovelle. Kiitos lähes suorien seinien, ei laatikko ihan kokonaan mennytkään koloonsa :D Mutta ei se mitään, menee noinkin.

Laatikossa on aina tarpeellista säilytystilaa, vaikkapa tuhman koiran säilytykseen ;) Niin, mutta meillähän ei semmoisia ole.. Täytynee keksiä sinne muuta tavaraa. (Ei tuota vaikeuksia!)

Laatikon päälle on tulossa istuintyynyt, ehkä menee tilaukseen äidille ellei kaupasta sopivia löydy :D


Tämä pikkueteinen on (saunan lisäksi) ainoa huone jolle emme vielä ole tehneet yhtään mitään, paitsi kantanut yhden hyllyn pois jotta laatikko saatiin paikoilleen, joten näistä kuvista voi taas ihailla edellisen asukkaan värimaailmaa; vaalea haalea lila seinissä ja vihreä muovimatto lattialla! Katonrajassa tietysti kaunis kukallinen boordi!

Me sitten joskus kun saamme aikaiseksi maalaamme kopperon valkoiseksi ja lattialle varmaankin samaa laminaattia kuin muuallakin.. Sitten joskus.

Ja tosiaan, toinen, pienempi laatikko meni takaeteiseen, mutta eteinen on nyt niin täynnä tavaraa ettei sieltä saa ihmismäistä kuvaa ;) 


Kiitos iskä ♥

2 kommenttia:

  1. Voi, mä kans tarvitsisin tuollaisia puisia säilytyslaatikoita meidän kesähuoneeseen. Eipä ole kaupasta löytynyt sopivia. Kiva kun sulla on noin taitava isukki :) Nimenomaan sellainen istuinpäällinen tuohon niin a'vot :)

    VastaaPoista
  2. Näinpä :) Iskä on pelastanut monesta "puutoksesta" :)

    VastaaPoista