torstai 7. heinäkuuta 2011

He(lsi)ngissä!

Täällä sitä ollaan, suuressa kaupungissa ;) Ja hengissä oloon viitattava siksi, kun itse ensimmäisen kerran tänne autolla ajoin, vaikka aina olen vannonut etten ikinä Helsingissä tule autolla ajamaan. Onneksi oli hyvät oppaat matkassa, muuten pyörisin tuolla jossain vieläkin (toista päivää). Vaikka patistellaan suosimaan joukkoliikennettä niin taitaa tulla halvemmaksi tulla omalla autolla, hassu juttu. Mutta tästä huolimatta, taidan ensi kerrallakin valita sen junan :D Mestarikuski kun oon niin parempi pelata varman päälle...

Oma koti siis sijaitsee vähän pienemmässä kaupungissa, joten tänne Helsinkiin on aina kiva tulla ihmettelemään kaupungin vilinää ja ihmisten välillä vähän erikoisempiakin tyylejä. Monesti tulee ajateltua että jos kotona pukeutuisi noin ni kyllä ihmiset tuijottais. Mutta ei täällä, täällä se on arkipäivää. (no, ehkä se kotikaupunkikin pikkuhiljaa on kehittymässä tuon asian suhteen ;) ) Mutta en minä silti tänne muuttaa haluaisi, satunnaiset kyläilyt on just passeli, tosin sekin voisi kyllä tapahtua vähän useammin. Eikä pelkästään kaupungin takia vaan parhaan ystäväni, joka asuu täällä ja jonka luona nytkin siis olen. Mokoma muutti tänne ukkelin perässä miljoona vuotta sitten. Lämpimästi kyllä suosittelen paluumuuttoa kotikonnuille, molemmille;) (stuu, ihan sama missä asutte, muuttakaa vaikka ouluun, oot silti ihana)

Eilen pyörin kaupungilla em. ukkelin kanssa. Olin luvannut itselleni palkkioksi uudet kengät kun niin hienosti suoriuduin autoreissusta, joten sellaiset myös ostin (ja vähän muutakin). Ja laitoin tietysti heti jalkaan.


Ihanat mutta niin kamalat. Nyt kummassakin iso- ja pikkuvarpaassa on sitten rakkulat :/. Hmm..saisikohan kengän reunaa jotenkin pehmennettyä ettei niin kovasti painaisi.

Ps. Apua. Kohta ensimmäinen lomaviikko on jo mennyt! Ja tulee syksy, Elloksen syyskuvastokin tuli jo :S

6 kommenttia:

 1. Apua - ei saa vielä puhua syksystä kun oma kesälomanikaan ei ole vielä alkanut :D
  Mutta valitettavaa ja tottahan se on että äkkiä se syksy sitten sieltä salakavalasti hiipii..

  VastaaPoista
 2. Ei saisikaan, nyt pitää nauttia kesästä ja unohtaa koko syksy :) ..vaikka ihan liian nopeaa se sieltä tuleekin :/

  VastaaPoista
 3. Joo, älä puhu syksystä vielä, enhän mä ole kerennyt edes aloittamaankaan lomia :D Vielä yli kolmeviikkoa :( aika kuluu hitaasti.

  VastaaPoista
 4. Eikä! Aika kulu ihan liian nopeasti :S

  VastaaPoista
 5. Miulla on kolme viikkoa lomaan, seki rimpsu se kaks viikkoo.

  Kesää on onneks vielä jälellä mut mie tykkään myös syksystä, siin on joku tunnelma mitä en osaa kuvailla, puut on ainaki kauniita syyspuvussa :)

  VastaaPoista
 6. Totta sekin, että syksyssä on oma viehätyksensä. Mutta voispa kesä olla paaaljon pidempi ja puolestaan syksy-talvi-kevät vähän lyhyempiä x)

  VastaaPoista