tiistai 5. heinäkuuta 2011

Tervetuloa työleirille

Joku on nyt niin lomalla että blogielämäkin on jäänyt ihan hunningolle, ehkä joku sata lukematonta kirjoitusta jotka pitäisi (tai siis haluaisin) ehtiä lukea ennenkö kaikki on ihan vanhoja. Mutta kun on tuo yksi ihana kylässä niin jotenkin sitä vaan ei viitsi koneella kökkiä koko aikaa, kun kerrankin on parempaakin seuraa tarjolla ;) Nyt on pieni lepo/lukuhetki, ennenkuin kohta menen ulos touhuilemaan. Ja illalla autonnokka kohti Helsinkiä :)

Mutta jottei totuus unohtuisi ja elämä kävisi liian rattoisaksi näin kesälläkään, ni listasin noita hommia (ja hankintoja), joista etenkin pari ensimmäistä olisi aiheellista saada tässä kesän aikana tehdyksi.

- Aita. Selasin viime kesän juttujani ja kirjoitin 8.6 tämmöistä: Naruista päästään onneksi pian eroon, aita on jo ostettu. Vielä kun sen joku pystyttäisi... Joo, eipä kukaan sitten pystyttänyt. Nyt se on puoliksi tehty (paitsi puuaitaosuus ei vielä sitäkään) ja piru vie jos ei tänäkään kesänä vielä tule valmista!

- Terassi. Ainakin pohja, katellaan sitten onko tänä kesänä varaa laittaa katettakin.

- WC:n hylly seinälle. Hyllylevy on, pitäs vaan saada sahattua oikean kokoiseksi. Ja porattua pari reikää seinään.

-Etupihan "nurmialue" uusiksi.

- Kodinhoitokopperon pöytien aluset on täynnä roinaa joten pitäisi hankkia verhot siihen suojaksi.

- Tekisi mieli tapetoida mun huoneen seinä. Halusin maalata sen ruskeaksi, mutta sävy ei oikein ole mieluinen. Jostain jos löytyisi halvalla yksi (riittääköhän?) rulla kivaa ruskeaa tapettia niin voisi varastoon ostaa. Asiaa tietysti jouduttaisi jos edes joskus eksyisin osastolle josta tämmöisiä löytöjä voisi tehdä.  Esim. tämä Värisilmän valikoimasta löytyvä ruskea voisi olla kiva. (Kuva)


Tai sitten joku muu perusruskea ilman sen kummosempia kiekuroita.

Btw. Tuossa mun huoneen esittelyn yhdessä kuvassa näkyvä mattorulla ja taulu on edelleen prikulleen samassa paikassa... Voi meitä.

-Olis ihan taivaallista jos joku innostuisi maalaamaan noi meidän tuolit ja ruokapöydän valkoisiksi. Taitaa vaan olla niin pikkutarkka projekti etten tiedä onko musta siihen. Mulla kun tuo maalausjälki ei oikein tahdo olla ihan hirveen tasaista (näkisittepä keittiön seinän..)

- Makkariin tekisi mieli uutta kattolamppua. Tuon nykyisen siirtäisin mun huoneeseen, koska siellä nyt oleva roikkuva valaisin on vähän tiellä (silloin harvoin kun siellä jumppaan). Tuo Koziolin kierrätysmateriaalista valmistettu valaisin olisi ihana, mutta iiiiihan liian kallis.Tuo CanCan taas ei olisi kauhean tyyris, mutta en tiedä miltä mahtaa näyttää luonnossa :D (Kuvat)

Tai sitten säästän ja vaihdan vain lamput keskenään, jolloin makkariin tulisi valkoinen riisipaperipallo. 

- Keittiön tiskipöydän vaihto.

- Lisäksi mun tekis kauheesti mieli tehä jonnekin semmonen kenkähylly, en vaan tiedä mihin sen voisi tehdä.. :D

Ohhoh. siinähän varmaan onkin hommia koko loppuvuodeksi :D

3 kommenttia:

 1. Liitynpä seuraamaan blogiasi :)
  Vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on vähän sama homma kun sulla. Kauheasti olis ostettavaa ja tehtävää, mutta aika ja raha ei vaan anna periksi. Tähän olis hyvä saada lottovoitto ja vuoden loma. Sit olisin enemmän kuin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Karoliina: Voi kun kiva, toivottavasti viihdyt mukana :)

  Janet: Lottovoito ja piiitkä loma ei kuulostais yhtään pöllömmältä, ja tulisi tosiaankin tarpeeseen :D

  VastaaPoista