sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Töihin!

Siinä se nyt sitten oli. Ihana, sopivan tapahtumarikas kesäloma, joka toki olisi saanut vielä jatkua, mutta jotenkin tuntuu kivalta kun arki taas normalisoituu. Kotona ei ole paljoa viime viikkoina ehtinyt/malttanut olla, vaikka kotonakin on kuitenkin ihan kiva olla. Ja jos tässä samalla normalisoituisi ruokavaliokin? Tullut herkuteltua ja syötyä vähän milloin sattuu ja mitä sattuu... Vähän jänskättää kiristääkö työpöksyt aikaisempaa enempi ;)

Riiassa oli ihanaa, oltiin siellä siis maanantaista torstaihin, joka oli ihan sopivasti ainakin minulle. Lähinnä vain kierreltiin kaupungilla (kaupoilla) ja oltiin vaan, hassuteltiin, nautittiin hyvästä seurasta. Ostin kauheasti kaikkea, jälkeenpäin pitänyt vähän miettiä että oliko ihan pakko :D Palkkapäivää odotellessa.. :S  Paree vissiin kiertää kaupat kaukaa ainakin parin viikon ajan. Mutta löysinpä muuten sinne häihinkin sen mekon! Ettei kaikki nyt sentäs ihan turhuuksia ollut ;)


Vaikka tuommoinen pikku kaupunkiloma olikin kiva, ja olisi ihana päästä uudestaan johonkin toiseen kaupunkiin, niin kyllä ne rantalomat taitaa enempi olla mun juttu. Ainakin nyt näin ekan kaupunkiloman perusteella tuntuu siltä. Mutta ihana irtiotto kuitenkin, eikä tämmöiseen pikkulomaan tarvitse edes olla lomapäiviä vaan töistä voi saada tarpeeksi vapaita jotta onnistuu ilman lomaakin. Miksen ole ennen kokeillut? Nytkin reissu olisi ollut melko edullinen, ellen olisi shoppailut niin paljoa.. Ja lento kesti niin hassun lyhyen aikaa ettei oikein tajunnutkaan. Mökillä piipahdettiin vielä reissusta palattuani, kävin jopa ensimmäisen kerran uimassa tänä kesänä (ellei pikkuruista soramonttulampea lasketa), tosin Villen pienellä avustuksella... 

Viime viikon aikana oli postista tupsahtanut Hennesin syyskuvasto. En ole uskaltanut vielä edes avata sitä muoveista... 


Mutta nyt, taitaa olla aika pakata kätköistä kaivetut työavaimet taas laukkuun, napattava mansikkainen juustokakku kainaloon ja suunnattava sinne työmaalle. Muistaakohan sitä enää edes tunnuksiaan koneelle?

2 kommenttia: