torstai 28. heinäkuuta 2011

Saalis

Riiassa tuli siis osteltua vähän yhtä ja toista, otin vissiin takaisin sen kun Kyprokselta ei oikein mitään kummoista löytynyt ;) Hih, onkohan nämäkään nyt sitten sen kummoisempia :D Reissumme osui hyvään ajankohtaan, kun kaupoissa oli alennukset kovassa vauhdissa. Sehän passaa kyllä.

Pitsiä, rimpsua, makkarankuorta ja perusmallia. Osaa vieläpä kaksin kappalein. Toiset näistä olleet jo kovassa käytössä, joten ihan käypäostoksia. Ja kaupoilla jopa tarkkaan harkitsin tarviinko nyt välttämättä ko vaatekappaletta, ennen kuin ostin. Aika monen kohdalla ihan välttämättä tarvin, silti osa vielä jäi kauppaan ;)

 Vaalea hamonen, näyttää melko neliöltä kuvassa mutta ei kai se oikeesti noin leveä ole?! :D Ja eihän vaalea levennä takapuolta, eihän?

Pieni laukku, iso laukku, kenkäset ja kaulakoru. Kengät itseasiassa osoittautuivat liian isoiksi kun kotona ne jalkaani laitoin, liekö sitten jalat olleet hieman turvoksissa kun niitä sovitin vai iskikö vaan ahneus; kyllä ne menee vaikkei ihan just nii olekkaa.. Kahtotaan josko olisi äiteelle sopivat :)

Ja pieni kurkkaus juhlamekkoon ystävän häihin. Pieni kurkkaus ihan vaan siksi kun henkarissa tuo jotenkin kummasti lötkötti ja rötkötti eikä näyttänyt juuri miltään. Ehkä (toivottavasti) päällä sitten parempi..

Näiden lisäksi vielä alusvaatteita, tuli tytöiltä vähän naljailua kun ostin pikkarit eräästä vähän epämääräisestä liikkeestä ja tultuamme ulos liikkeestä huomasimme liikkeen nimessä sanan second-hand. Kappas. Mutta kyllä ne pikkarit ihan uudet oli!! Ja hirveä kasa suklaata, tietysti. Tuliaisia unohtamatta...

***

Tajusin tuossa muuten että on vielä ne Kyproksenkin tuomiset laittamatta, katsotaan josko vihdoin jaksaisin niille jotain tehdä...

2 kommenttia:

  1. Onpas ihania vaatteita, mä voin ottaa jos et tykkää ;D
    Näyttää tuon juhlamekkon pilkitys aika hyvältä, kiva nähä se sit sun päällä :) Voi että ku oliskin kiva päästä ulkomaille shoppailee :)

    VastaaPoista