sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Riika odottaa

Mun pitäisi vissiin olla jo nukkumassa, sillä aamulla on lähtö klo 5 kohti lentokenttää, mutta tässä sitä vaan vielä nökötetään. Vasta sain pakattua, ja jälleen kerran ilman sen kummempaa alustavaa suunnittelua ja pähkäilyä. Hyvin sitä viimeeksikin pärjäsi ;)

Ihana viikonloppu takana. Eilinen ilta meni juhliessa Beach Party -teemalla, ja vaikka hippasen vilu loppuillasta tulikin niin oli ihan mahti-kiva ilta, taas. Kun on takuuhyvää seuraa niin mitä muutakaan se voisi olla? ♥ 


Koirat lähti mökille mamman reissailun ajaksi, nautiskelemaan. On taas luvannut helteitä, toivottavasti se jaksaa Riikassakin paistaa. Ja niin hurjalta kuin se kuulostaakin, viikon päästä olen jo yhden iltavuoron ollut töissä! Loma lähenee siis loppuaan. Mutta onneksi kesä ei :)  Loppukesälle on tiedossa ainakin yhdet häät ja Tukholman reissu, toivottavasti jotain muutakin kivaa olisi vielä tulossa. Riikan ostoslistalla onkin mekko häihin, toivotaan että löytyy joku ihana ja ihanan edullinen yksilö, mutta jos ei niin sitten mennään vanhalla. 

Mutta nyt kömmin tuonne peiton alle, tytöt ei kuiten tykkää jos vetelen sikeitä heti kun saan takaliston auton penkille. 
Hyvää yötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti