maanantai 11. heinäkuuta 2011

Muuten hyvä lauta...

Täytyy sanoa että nyt on kyllä ilmat suosineet kesälomalaista! Vaikka välillä on ollut sadepäiviä niin kyllä nämä aurinkoiset on olleet enemmistöä. Jatketaan samaan malliin :) Olen nyt ollut pari päivää kotosalla, viikonloppuna juhlittiin yhden morsmaikun polttareita ja tänään siirryn muutamaksi yöksi mökille.

Mutta olipa kiva tulla Helsingistä kotiin kun pihalla odotti tämmöinen näky.


Terassi on siis alkanut valmistua. Ja nyt ollaan jo paljon pidemmälläkin. Jej. Ei siinä loppujen lopuksi kauaa mene kunhan vaan pääsi alkuun. (Kiitos iskä!) Ruskea siitä piti tulla mutta ruskeat laudat oli niin huonoja että päädyttiin sitten tuohon vihreään. Ja kuuleman mukaan ruskea lautakaan ei juuri enää ruskealta näytä vuoden päästä, vaan väri haalistuu niin nopeasti, joten samapa tuo kai sitten on kun joka tapauksessa pitää käsitellä sillä jollain aineella (remonttireija taas tietää mistä puhuu :D ) ensi kesänä.


Ihanienkamalien kenkien lisäksi ostin Helsingistä vähän muutakin. Vaikkei kyllä olisi pitäny, ku ehkä ois kannattan säästellä sinne Riikaan? No, tehty mikä tehty. Ehkä ensi kerralla muistan toimia fiksummin.. Mutta siis, ostin pari puseroa ja jotain muuta ei niin kummosta (kuten tuon ^ hauskan jääkaappimagneetin). Ja sitten toiset ihanat kamalat kengät. Sokoksella oli puoleen hintaan ja vaikka kuinka sovittelin ja tepastelin kaupassa ja siinä tuntu tosi hyviltä, mutta ulkona kun sitten iskin jalkaan ja lähdin talsimaan niin ei aikaakaan kun kantapäässä tuntui ikävältä. Argh. Sukkien kanssa varmaa menee kyllä ilman mitään ongelmia, mutta olisi kiva näin kesällä pitää ihan paljain jaloin. Pöh. Ei suosineet kenkäjumalat Maisua tällä kertaa.

Tänään kokeilin ihaniakamalia kenkiä nro1 uudestaan, kun kävin pikaisesti kaupungilla. Ihan hyvin pärjäsi kun ei paljoa tarvinut kävellä, joten kyllä ne varmasti käyttöön välillä pääsevät, pitää vaan ottaa varakengät aina mukaan. Ja pitäisi tehdä yhdet reijät lisää, jottaa saa remmin tiukemmalle, nyt jää vähän turhan löysälle.

Mutta nyt mä lähden sinne mökille! Hauskaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Mä voin kertoa, että mulla on ihan sama mitkä kengät mulla on jalassa, niin aina tulee rakot. Siis vaikka olisin kerennyt kenkiä käyttämään jo monet kerrat niin saan niistä silti aina uudelleen rakot. Mulla on äärimmäisen herkät jalat :/

  VastaaPoista
 2. wink. Sen voi(kuulemma) öljykäsitellä myöhemmin ruskeeks. :)

  VastaaPoista
 3. Janet: Mulla taitaa olla vähän samaa vikaa, tai sitten tosi harva kenkä on oikeesti tarpeeksi hyvä. Inhottavaa :S
  Linda: No sitä ainetta mä just tarkotinkin :D tosin jotenkin kummasti luulin että sen voi tehdä vasta ensi vuonna, mutta ei kuulemma tarvikkaan odotella.

  VastaaPoista