keskiviikko 17. elokuuta 2011

Hassut ystävät

Kylläpä päivät rientävät, meinaa perässä pysyä. Koko aamupäivän luulin että huomenna on perjantai, mutta tänäänhän onkin vasta keskiviikko.. (onhan?) Viikonlopun kun viettää töissä ja vapaita on miten sattuu ei aina oikein pysy kärryillä missä mennään. Nyt pari vapaata, kuvittelin että olisin saanut ulkona aidan maalattua mutta eihän se tuolla sateessa onnistu. No, täytyy tyytyä sisähommiin. Kummasti niitäkin riittää!

Pakko se oli antaa tuolle syksyiselle ilmalle periksi ja kaivaa täkki käyttöön, kesä kun on nukuttu pelkällä lakanalla. Olen yrittänyt pitkittää täkin käyttöönottoa, mutta nyt kun käytössä on jo jonkin aikaa ollut kaksi lakanaa ja viltti, on se vissiin pakko luovuttaa. Syksy piruvie tulet ihan liian aikaisin!

Meinaa sadesäät ruveta masentamaan niin paljon että henkka maukan nettitarjonta houkuttelisi päivä päivältä enemmän. Mokomat vielä lähettelevät -10% tarjouslappuja kotiin, hmph. Onnistuneesti olen tähän asti pysytellyt sieltä poissa, pari kertaa kylläkin liikkeessä käynyt. Ja ostinkin jopa jotain, mutta kotona piiitkän pähkäilyn jälkeen tulin tulokseen etten sittenkään tarvi ostamiani juttuja, ja päätin palauttaa ne. (voi kuinka tyytyväinen itseeni olinkaan kun kaupasta pois kävelin) Palautuspäätöstä kummasti pönkitti se tosiasia että käyttötilillä oli ennen tilipäivää hippasen alle parikymppiä rahaa, ja olin päättänyt että sillä on pärjättävä ja annettava säästötilin olla rauhassa ;) . Kumman vähällä sitä pärjää kun on pakko... (Pakko ja pakko,välillä pitää kuitenkin koetella itseään)

Mutta kyllä mulla vaan on hauskoja työkavereita. Katsokaas mitä ne keksi tehdä kun unohdin ottaa korttini koneesta... ;D


Kyllä nämä arjen pienet hassutukset auttavat jaksamaan sateenkin keskellä ♥

Huomenna treffataankin työkavereiden kanssa yhden meistä kotona, katsotaan reissukuvat yhdessä läpi, juorutaan ja tietysti herkutellaan! Ensin meitä piti olla vain me kolme reissussa ollutta, mutta nyt onkin tulossa muitankin..hih..kehtaakohan kaikkia kuvia ihan niin julkisesti esitellä vai pitäisiköhän sensuurin iskeä :D

Lupasin leipoa illanistujaisiin sitruunajuustokakun. NAM. Tuskin maltan itsekään odottaa että pääsen sitä maistelemaan. 

Töissä laitoin lomatoiveen marraskuulle, toisen lomatoiveen esitän yläilmoihin; anna silloin olla huippuhalpoja äkkilähtöjä jonnekin lämpöön! ;)

Ja maanantaina nokka kohti Tukholmaa! Jippikaijei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti