tiistai 30. elokuuta 2011

Hupsista..

Mitä meninkään tekemään.. :D


Mutta hölmöhän olisin ollut jos olisin jättänyt -25 % alen käyttämättä! ;) Ja tuon alen käytin siis villakangastakkiin, eli ihan järkevään ja harkittuun ostokseen. Kävin sovittamassa sitä Vilan untuvatakkia josta hetki sitten täälläkin haaveilin, niin ei kyllä tuntunut yhtään mukavalta olo siinä, joten päätin pysytellä tutussa ja turvallisessa villakangastakissa. Nyt niitä on tulossa Hennesiltä kahta mallia, toivotaan että edes toinen on hyvä :)

Takkien lisäksi tilasin vain parit shortsit, koska sellaisiakin olen suunnitellut nyt syksynä hankkivani -tällä kertaa olin siis harvinaisen järkevällä tuulella nettiputiikissa. Kaikki puserot yms. jätin suosiolla katsomatta, koska en vielä tiedä mitä siltä osastolta tarvisin/haluaisin nyt syksyksi/talveksi. Ainakin uusi musta neule olisi kyllä tarpeen, mutta jospa sellainen löytyisi jostain muusta putiikista.. Juuri muuta en sitten olekaan ajatellut tarvitsevani, jotain "pakollisia" juttuja kuitenkin aina tulee vastaan ;) Uudet syyskengät jo löysinkin Tukholmasta :)

h&m/ellos
Mitä teidän ostoslistalta löytyy syksyä silmälläpitäen?

4 kommenttia:

 1. Käytin itse samaisen tarjouksen :) Ja tilasin tuon vasemmalla olevan villakangastakin ensin, jonka laitoin palautukseen kun ei oikein istunutkaan itselleni päälle ja uusintatilaukseen laitoin tuon oikealla olevan villakangastakin :) sitä odotellessa siis!

  VastaaPoista
 2. :D Mäkin toivon että tuo oikean puolimmainen olisi parempi, jotenkin tuntuu että se pääsisi ahkeramminm käyttöön. Kamalaa olisi jos molemmat on niin ihania etten osaa päättää kumman pidän ;D

  VastaaPoista
 3. Mulla jäi tarjous käyttämättä, mutta kävin nappailemassa alen alesta muutamia vaatteita, kunnes kassalla sitten tuli teksi, että vain yksi tuote on virallisesti tulossa. Kiitos vain :D Yksi takki on siis tulossa kokeiluun :) Mut ihania vaatteita on sulla kollaasissa :)

  VastaaPoista
 4. No kävipäs mälsästi. Mullakin on joskus käynyt niin, ihan innoisani ollut kun löytänyt alesta kaikkea kivaa ja sit kassalla myydäänkin eioota :S Eilen ei meinannu päästä koko hennesin sivuille, tuli vaan ilmotus et sivuilla ruuhkaa, yritä hetken kuluttua uudelleen :D Jätin sitten suosiolla alejutut katsomatta...

  VastaaPoista